5 unieke vaderdagcadeaus

,
5 unieke vaderdagcadeaus

Vaderdag is de perfecte gelegenheid om je vader te laten zien hoeveel hij voor je betekent. Natuurlijk kun je gaan voor een doosje chocolade, een zelfgemaakte stropdas of een geurtje, maar een gepersonaliseerd Vaderdag cadeau, of een unieke ervaring is natuurlijk veel leuker. Soms moet je nou eenmaal een beetje out of the box denken. We geven je graag een aantal tips zodat je wat inspiratie hebt voor aankomende vaderdag!

Een kookworkshop

Of je vader nou een keukenprins is of niet, het volgen van een kookworkshop is altijd een leuk cadeau om te geven. Kies een workshop waar hij nieuwe kooktechnieken kan leren, of zijn favoriete gerechten kan bereiden. Een workshop sushi maken is tegenwoordig een hele populaire keuze. Je zou ook mee kunnen gaan, om het nog gezelliger te maken. Daarna kunnen jullie alles lekker opeten.

Een gepersonaliseerde glossy

Als je echt een leuk er origineel aandenken aan jouw vader wilt geven, kies dan voor My Glossy. Bewaar jouw mooiste herinneringen in je eigen luxe tijdschrift, welke je eenvoudig online kunt maken. Je sleept eenvoudig jouw foto’s op de juiste plek en je kunt er qua tekst bijzetten wat je wilt. Gebruik één van de mooie kant en klare magazine ontwerpen. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden!

Een bier- of wijnproeverij

Als je vader een liefhebber is van bier of wijn, regel dan een heerlijke proeverij. Vaak kun je hiervoor terecht bij een ambachtelijke brouwerij, of een wijngaard waar hij verschillende smaken kan ontdekken en meer kan leren over het hele productieproces. Vaak zijn er ook speciaalbiertjes te koop welke mee naar huis kunnen worden genomen om op een later moment nog eens op te drinken.

Een handgeschreven brief

Soms is het beste cadeau dat je kunt geven een oprechte boodschap vanuit je hart. Neem de tijd om een handgeschreven brief te schrijven waarin je je waardering en liefde voor je vader uitdrukt. Het zal hem ongetwijfeld emotioneel raken. Mooi ook dat hij hem op een later moment nog honderden keren opnieuw kan lezen.

Weekendje weg

Af en toe even van huis zijn is natuurlijk heerlijk. Een weekendje weg als cadeau geven is dan ook een heel erg goed idee. Nog is het leuker als je het als een verrassingsweekend boekt en zorgt dat de rest van de familie jouw vader opwacht in de accommodatie met lekker eten en natuurlijk ook heerlijke drankjes.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *