Het mooiste geboortekaartje

Het mooiste geboortekaartje

Hoe maak je het mooiste geboortekaartje

Een geboortekaartje, laat je je fantasie de vrije loop en verzin je iets wat nog niemand verzonnen heeft? Een naamslinger bijvoorbeeld, of een koffertje met een naamkaartje, of een sleutelhanger, of een zelfbouwrobotje, of een  ouderwets label compleet met een touwtje?
Als je eenmaal gaat zitten fantaseren, dan is natuurlijk de sky the limit…, dan zou je het liefst iedereen een gezongen telegram sturen om aan te kondigen dat je kindje is geboren.

De realiteit

Maar wanneer je de voeten weer op de grond zet, dan zitten er aan al die originele ideeën toch wat financiële bezwaren….Om van de praktische maar te zwijgen: ik ken een koppel dat echt aan 100 geboortekaartjes een touwtje heeft gebonden. Zit je niet echt opte wachten, na de bevalling.
Wat je dan ook regelmatig ziet, is dat de uitbundigheid stopt na kindje 1. Bij kindje 2 ben je wijzer geworden dan te gaan knutselen aan de geboortekaartjes.

Maar als je niet wil knutselen, betekent dat niet dat je geen leuke en originele geboortekaartjes kan maken. Integendeel! Bij kindje twee vroegen wij kindje een  een tekening te maken. Het was een kassucces. Bij kindje 1 kan je bijvoorbeeld foto’s maken, van zaken die jullie allebei inspireren en ontroeren. Persoonlijker kan je het niet maken.
En persoonlijk is het code woord als het gaat om een origineel geboortekaartje.

Heb je je kaartje eenmaal vorm gegeven dan  kun je het via reclameland mooi en voordelig laten drukken. Dan komt jouw kaartje volledig tot zijn recht!

lees ook: Over Vitamine D

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *