winkel slim: shop met korting!

winkel met korting

Winkel slim! shop met shopkorting!

De december maand is leuk maar….

Iedereen vindt het leuk: de maand december en, laten we even eerlijk zijn, iedereen vindt het duur…
En, nu we toch eerlijk zijn, dat is het ook.
Het loopt allemaal al heel snel op: de marsepein en speculaas, de schoencadeautjes, de cadeaus op  5 december zelf. En net als je daar financieel  een beetje van bent bijgekomen, is het alweer tijd om de kerstboom binnen te halen dan breekt een doos ballen ( wat niet zo heel erg was, je vond ze toch niet meer mooi) en ga je inkopen doen voor het kerstdiner.

Onder de boom mogen best wat cadeautjes, en wat is kerst zonder een feestelijk jurkje? Boing, zegt je bankrekening.
Want, en dat is echt wel het allerergste: je kan nooit de verleiding weerstaan, net dat ene beetje extra te kopen, wat alles net even leuker maakt….

 Winkel slim! zeker in december

Wat is daar tegen te doen? Van alles, internet staat vol tips over budgetteren, je aan je budget houden, dat de kinderen vandaag de dag toch al veel te veel verwend zijn  en dat het gaat om de sfeer. ONZIN. Je wil gewoon in december lekker jezelf en de kids verwennen. Dus wees slim en winkel met shopkorting! Een enorm handige site, waar je op ontzettend veel producten een flinke korting kan krijgen. Hoe gaat het in zijn werk? Heel eenvoudig . je gaat naar https://www.shopkorting.nl/  en dan zie je in de linker kolom een heleboel categorieën staan: bv speelgoed of babykleding. Klik op die categorie en in de kolom ernaast verschijnen alle mogelijkheden. Het zijn er zoveel dat het wel heel raar moet aflopen wil je niet iets vinden wat je leuk vindt.
Voor de echte koopjesjagers is er nog een dagaanbieding. ( vandaag was dat een tablet voor kinderen voor 12, 99 euro) En tenslotte zit er in de site ook nog een knop die je naar een vergelijkingspagina leidt. Kortom: dit een heel handige site. Dus: winkel slim: shop met korting !

lees ook: schuurman schoenen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *