op zoek naar een oppas

oppas zoeken

Een oppas zoeken, het kan een heel gedoe zijn

Ben je vader of moeder geworden van een gezonde baby? Van harte gefeliciteerd! Je hebt nu een baby of kind waarmee je  een geweldige tijd tegemoet gaat en veel leuke dingen mee gaat doen. Denk hierbij aan voetballen, koken, sneeuwballen gooien, en je kind dagelijks nieuwe dingen leren. Hartstikke leuk! Maar natuurlijk wil je af en toe ook nog tijd doorbrengen met je partner. Dit kan nog wel eens voor problemen zorgen.

Het verzorgen van baby’s en kinderen vergt veel tijd. Je moet de luiers verschonen, de kleintjes naar bed brengen, naar school brengen en weer ophalen. Ook wanneer het kind een sport gaat doen zitten hier verschillende taken aan vast. Maar ook het huishouden moet niet vergeten worden. Al met al een druk schema. Dit doe je natuurlijk graag, maar zo nu en dan wil je wel eens quality-time met je partner of gewoon een dagje niets doen. Daar kan ons platform je bij helpen. Wij zijn namelijk een platform waar je zorg kunt vinden voor je baby of kind. Via ons vind je snel en gemakkelijk een oppas in bij jou in de buurt. Ook als je op zoek bent naar een gekwalificeerde oppas met diploma’s ben je op de juiste plek.

 Een oppas zoeken via een opvang centrale

Wij heeft ook aanbod in nanny’s, gastouders, au pairs en huishoudelijke hulp, veel meer dus dan alleen een oppas. Neem gerust een kijkje om erachter te komen wie er bij jou in de buurt beschikbaar is. Dit doe je door je woonplaats of postcode in te vullen. Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je alle advertenties in een oogopslag zien. Wanneer je een geschikte match denkt te hebben kun je een berichtje sturen om nadere informatie op te vragen of om kennis te maken.

Indien je voortaan naar een verjaardag gaat, of er even tussenuit wilt met je partner is dit vanaf nu geen probleem meer.  Je hebt een oppas. Je kunt nu genieten van je partner én van je kind(eren).

Lees ook: Siliconen polsbandje voor je kindje

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *