Siliconen polsbandje voor je kindje

siliconen armbandjes

Siliconen polsbandje voor je kindje. Het mooie weer komt er weer aan. We gaan naar buiten en binnenkort, misschien wel op vakantie met de kinderen. Heerlijk buiten spelen, in de straat, op het strand of op de camping. Natuurlijk maak je goede afspraken met je kindje en let je op dat je ze geen moment uit het oog verliest. En toch gebeurt het elke moeder wel eens dat ze ineens hun kind nergens meer kunnen vinden. Vreselijk! Meestal komt het binnen enkele minuten goed. Maar het kan ook gebeuren dat je kind net wat sneller verder weg is gelopen.

Dan is het een fijn idee een siliconen polsbandje met naam en telefoonnummer te hebben voor je kind. Met een siliconen polsbandje van GoedGemerkt kunnen anderen je kind helpen om jou weer te vinden.  Ze zijn verkrijgbaar in diverse hippe kleuren zoals glitterroze, neon groen en camouflage blauw. De siliconen polsbandjes van GoedGemerkt zijn er in verschillende maten vanaf een leeftijd van 2 jaar en kosten 5,95 euro exclusief verzendkosten.

Siliconen polsbandje veilig voor kleintjes

GoedGemerkt gebruikt geen inkt bij de productie van deze bandjes. Ze zijn dus ‘sabbel-proof’ voor de allerkleinsten. Voor de gegevens die je op het siliconen polsbandje wilt laten plaatsen, kun je kiezen uit verschillende lettertypen en bijna dertig leuke merkjes.  Ook medische gegevens zoals een allergie of haar bloedgroep kunnen er op gegraveerd worden. Bedenk goed wat handig is voor jouw kind. Ga je naar het buitenland, gebruik dan de taal van het land waar je heen gaat en vergeet niet de landcode voor het telefoonnummer te plaatsen, voor gesprekken uit het buitenland.

GoedGemerkt specialist in labels

Toen haar kinderen nog kleiner waren verloor moeder Anouk van Schaardenburg regelmatig allerlei spullen. In 2002 is zij daarom met Goedgemerkt.nl, specialist in labels, vanuit huis begonnen. Zij was de eerste op de Nederlandse markt met kleurrijke labels om allerlei spullen te merken. Deze makkelijke, leuke en praktische manier om spullen te merken met kleurrijke labels, viel gelijk goed in de smaak bij andere moeders. Het is een groot succes gebleken. Je vindt de labels van GoedGemerkt inmiddels overal. Onlangs zijn deze handige Siliconen polsbandjes voor kinderen aan het assortiment toegevoegd.

Lees ook: je kind op de foto zetten, 7 fotografietips

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *