heerlijk, een tuinoverkaping

tuinoverkapping

Meer plezier van je tuin, met een tuinoverkapping.

Het is maart en dit jaar zijn de krokussen, sneeuwklokjes en narcissen vroeg, ze staan al overal in bloei. Dat geeft een heerlijk voorjaarsgevoel, maar op het moment dat je in de tuin wil gaan zitten, valt het brrr en bitter tegen! Koud, koud, koud, het is duidelijk nog lang geen voorjaar.

Dat is nu het moment waarop je aan tuin overkapping begint te denken. Onder een overkapping houd je het buiten al vroeg in het voorjaar ook heel goed uit. Niet alleen lekker voor jou, maar ook heerlijk voor de kinderen, die krijgen immers nooit genoeg frisse lucht?
Heerlijk genieten van het voorjaars en het najaarzonnetje, het is een geweldig fijne gedachte!

Veel voordelen

Wist je trouwens dat  zo’n overkapping nog een aantal niet geringe voordelen heeft?
Wat te denken van de isolerende werking, van een tuinoverkapping? Het zorgt er voor dat je huis in de winter warmer en in de zomer koeler is, en dat scheelt in je energierekening.
Ondertussen zijn ook je ramen en kozijnen minder onderhoudsgevoelig: immers de elementen hebben er geen vrij spel meer op.
Dat zijn zaken om in overweging  te nemen als je een tuinoverkapping aan wil schaffen. Daarnaast maakt het jouw huis net even dat beetje leuker, op het moment dat je het wil verkopen.

Een tuinoverkapping aanbrengen is in bijna alle gemeenten vergunnigsvrij, dat scheelt een hele boel papierwerk, en erg moeilijk te plaatsen zijn ze niet. Het schijnt dat 80% van de mensen die er een aanschaffen , dat gewoon zelf doen, maar natuurlijk kan je het altijd laten doen door de firma waar je hem koopt.

Ik geef toe, zo’n tuinoverkapping is even een uitgaaf: maar je hebt er enorm veel plezier van.

lees ook : heerlijk buitenspelen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *