contact

Algemene gegevens en contact gegevens

Contact gegevens BabyenKind

Eigenaar: Felice Veenman
Mail: felice@babyenkind.nl
Telefoon: 0172-419297

Algemene gegevens BabyenKind

KvK: 50861883
bank KNAB
Woonplaats: Arnhem

Wij zijn dol op contact en reageren altijd binnen 48 uur. Als je belt nog sneller. Maar ik waarschuw je, dan ben je wel een half uurtje zoet.

Profiel:

BabyenKind is een website, die al meer dan 15 jaar jonge moeders aan zich weet te binden. Dankzij onze begrijpelijke artikelen en hartelijke toon, hebben wij veel trouwe lezers. Onze artikelen gaan dan ook niet alleen over zwanger worden en zwanger zijn. Maar over alles wat met kinderen tot en met 12 jaar te maken heeft. En dat is veel..
Daarom verschijnen er minimaal vijf keer per week nieuwe artikelen en onderwerpen. Daarnaast publiceren  ook vele mama bloggers bij ons.
De moeders die BabyenKind bezoeken variëren in leeftijd van net twintig tot in de veertig. Hun kinderen hebben een leeftijd van 0 tot 12 ( en up ) jaar.
Ons forum kenmerkt zich door haar hartelijke toon en door respect voor elkaar.
Zoek je gezellig contact met andere moeders? Blog dan gezellig mee, ik kijk uit naar je mail.

Wie ben ik:

Ik ben Felice Veenman. Moeder van twee prachtige volwassen kinderen : een jongen en een meisje.Ik ben uitzinnig trots op ze ( maar vertel het ze niet ..)

Dertig jaar was ik docente drama. Wat een feestje was dat. Bovendien was ik ook altijd mentrix in een brugklas. Geef mij maar pubers !  Daarnaast was ik docente CKV. Vijf jaar lang was ik projecten bedenkster bij verschillendeoverheids instanties, waaronder de dak en thuislozen opvang en de openbare bibliotheeek. En tenslotte werd ik de moeder-overste van BabyenKind.
In jaren ben ik grootmoeder, in werkelijkheid ongeveer achttien jaar ( soms iets meer )
Altijd geboeid door de mens en haar verhaal. Altijd in voor iets nieuws. En mijn motto is : een dag niks geleerd? een dag niet geleefd.

Populaire onderwerpen zijn onder andere

Babynamen
Opvoeding
Ontwikkeling van kinderen van 2 tot 12 jaar
Maak je eigen Babyhap
En natuurlijk onze moederblogs!

Dit is logsicherwijze maar een greep uit de vele artikelen en blogs.

Contact op Social media :

Twitter 

Facebook

Pinterest

Youtube

Extraatjes :

Vrolijk, flexibel, grijs en wijs.

Techniek: Sinds 31 januari 2018 zijn wij overgestapt van Typo 3 naar WordPress, omdat we onze lezers graag een goedwerkend platform willen bieden.

Lees ook Over mij

    heeft u onze proclaimer al gelezen? Ik zeg Doen!