Het is een jongen!

geboortekaartjes jongen

Geboortekaartjes jongen!

Krijg je binnenkort een zoon en wil je dit aan iedereen laten weten? Dan verstuur je natuurlijk een op maat gemaakt geboortekaartje. De stoere geboortekaartjes van Hallmark zijn er in alle soorten en maten, zodat je iedereen meteen op de hoogte kunt stellen van de geboorte van je zoontje.

Hallmark biedt je luxe design kaarten aan voor een scherpe prijs in meer dan 150 te personaliseren uitvoeringen. Kies een kaart uit het ruime assortiment, voeg aan de voorkant van de kaart tekst toe. Zoals de naam en geboortedatum van je kindje en aan de binnenkant de details en je adres. Bovendien kun je decoratie toevoegen zoals ballonnen, slingers en een taart.

Stoere geboortekaartjes in elk design

Ben je helemaal fan van Winnie de Poeh of op zoek naar een grappig geboortekaartje met een leuk dier? Of kies je voor een van de stoere geboortekaartjes? Zoals een houten wand met de naam van je kindje? Of een krijtbord met een boodschap en een foto van je zoon? Of je kindje nu Finn, Thomas, Bram of Lucas gaat heten, hier vind je een kaartje wat precies bij hem en jullie gezin past.

Heel gemakkelijk bij Hallmark is dat je een proefkaartje van je geboortekaartje kunt ontvangen. Waardoor je voor 1 euro het kaartje helemaal af in de bus krijgt, voordat je ook daadwerkelijk voor het kaartje kiest. Ga je de geboortekaartjes echt op de post doen, dan kun je ervoor kiezen om Hallmark dit te laten doen. Of alle kaartjes bij je thuis te laten bezorgen om ze zelf op de post te doen of uit te delen.

Met een van de mooie geboortekaartjes van Hallmark houd je zoveel mogelijk zelf de touwtjes in handen en krijgen familie en vrienden straks een origineel geboortekaartje in de bus. Gefeliciteerd met jullie kleine man!

lees ook: winkel slim

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *