een leuk en hip geboortekaartje

hip geboortekaartje

Een leuk en hip geboortekaartje, wie wil dat nu niet?

Wanneer jouw kindje geboren is, wil je dit natuurlijk het liefst van de daken schreeuwen. Uiteraard moet iedereen op de hoogte worden gesteld van dit kleine wonder, en de perfecte manier om dit te doen, is het maken van een prachtige kaart. Een geboortekaart waar je op kunt zetten wat je maar wilt en die je kunt versturen naar vrienden en familie. Het is natuurlijk op allerlei websites mogelijk om dit te doen, maar via Hallmark is een absolute aanrader vanwege de topkwaliteit tegen een lage prijs. Zo hoef je echt niet veel kwijt te zijn voor het maken van een leuke kaart.

Zelf ontwerpen

Je hebt keuze uit maar liefst meer dan 400 kaartjes, dus er zit hoe dan ook een tussen die jou bevalt. Je kiest een kaart uit die je mooi vindt en kunt vervolgens zelf beginnen met het ontwerpen ervan. Denk aan het toevoegen van een foto van de kleine met natuurlijk de belangrijke informatie. Denk hierbij aan de geboortedatum en eventueel de geboortetijd en hoe veel de baby weegt. Het kaartje hoeft helemaal niet vol te staan met tekst. De boodschap is voor iedereen duidelijk wanneer je een lieve foto met deze informatie toevoegt.

Kaart ideeën

Wat je op de kaart zet, mag je natuurlijk helemaal zelf weten. De een vindt het genoeg om alleen een foto van de pas geborene toe te voegen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je iets originelers wilt. Je hoeft niet vanzelfsprekend een foto van de baby toe te voegen. Zo kun je ook bijvoorbeeld de naam in hele mooie letters op de kaart zetten. Of er allerlei kleine dingen op zetten. Daarbij kun je denken aan het teken van het horoscoop of bijvoorbeeld een teken waarmee je laat zien hoe je op de naam bent gekomen. Bij de naam Iris kun je denken aan een plaatje van een oog, bij de naam Linde kan er gedacht worden aan een boom. Zo hebben veel ouders wel inspiratie gekregen en hebben ze iets gevonden waar de babynaam vandaan komt, en dat is ontzettend leuk om op de kaart te verwerken.

lees ook: Geschikte raamdecoratie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *