Vakantie met de kinderen

vakantie met kinderen

Vakantie met kinderen, tijd om te dromen

Wanneer het buiten zo koud en nat is als nu, dan gaan mijn gedachten automatisch onvermijdelijk naar de vakantie. Een heerlijke en zonnige vakantie met kinderen, het liefste in een land ver weg. Met een totaal andere cultuur dan de onze en met heel veel zon! Echt deze sombere wintermaanden lijken wel gemaakt om lekker weg te dromen, nog even zonder practische bezwaren van tijd en geld…

even eruit…

Want is leuker dan met je kinderen er op uit? Lekker samen weg met het hele gezin, de boel de boel laten en nieuwe indrukken op doen? Natuurlijk kan je weer naar je oude vertrouwde camping in Spanje gaan, maar wordt het geen tijd voor iets totaal anders? Deze week kwam ik terecht op de site van Tenzing Travel, wat een leuke reisorganisatie is dat zeg! En wat hebben die een leuke familie-reizen.

Met de kids naar Java en Bali, of naar Thailand? Ik ben al bijna boven om de koffers te pakken, of ga ik toch liever met zijn allen naar Zuid-Afrika? Of naar Florida? Een mens zou er keuze stress van krijgen….

Ik zie het al helemaal voor me, met zijn allen naar Thailand, tempels bezoeken, witte stranden en koopjes jagen op de markten, geweldig allemaal. Mijn gezin zal je niet op een olifant zien zitten, mijn kinderen zijn erg begaan met deze beesten…maar wat zullen ze genieten in de tuk tuk.

Of gaan we toch naar “down under”? Ik moet eerlijk bekennen dat ik best nieuwsgierig ben naar dat grote, grote continent. Alleen het is wel heeel ver weg, heb ik zin in die vlieguren?

Dan toch maar naar Amerika??

Terwijl de regen tegen de ramen klettert, droom ik verder: Tenzig Travel biedt genoeg mogelijkheden………Ik hoef nog niet te beslissen, maar een ding weet ik zeker: vakantie met de kinderen, het wordt een feestje dit jaar.

lees ook: heerlijk, een tuinoverkaping

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *