wat kan ik je over mezelf vertellen?

vertellen

Goedendag, wat aardig dat je de moeite neemt om kennis te maken. Ik ben Felice Veenman, eigenaar van www.babyenkind.nl . Op deze pagina wil ik je graag wat over mezelf vertellen.

Ik ben altijd bezig met verhalen. Dat deed ik als docente drama, maar ook tijden het geven van lessen cultuur geschiedenis, als projectleider bij de Binnenvest en bij de Bibliotheek. Verhalen presenteren, verhalen vertellen, verhalen aanhoren en verhalen verzinnen.  Ik stimuleer mensen tot het bedenken, vertellen, schrijven en filmen van verhalen. Maar boven alles natuurlijk tot het luisteren naar elkaars verhalen.  Het luisteren naar elkaars verhalen is een kenmerk van ons mens zijn.

Verhalen en kinderen zijn de twee drijfveren van mijn bestaan. In www.babyenkind.nl breng ik ze samen.

Vertellen en moeders

Op BabyenKind breng ik moeders met elkaar in contact, zodat we kunnen praten over dat wat ons het allermeeste raakt: het moederschap.

Voor mij persoonijk is het moeder zijn een drijvende kracht in mijn leven; een oer-drive, die soms verbazend veel kracht geeft en soms verbazend veel energie kost, maar die er altijd is en die je nooit meer wil missen. Die je verrijkt, verbaasd en verrukt.  In leeftijd dichter bij de grootmoeders dan de moeders is het iedere dag opnieuw boeiend mee te maken wat jonge moeders beweegt.

Omdat ik wat meer afstand heb van de dagelijkse praktijk, kan ik vanuit mijn ervaring vaak moeders ondersteunen. Anderzijds zorgen zij ervoor dat ik op de hoogte blijf van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van kinderen krijgen, verzorgen en opvoeden.

Ze zeggen niet voor niks: kinderen houden je jong!

Neem vooral een kijkje op de site en praat mee op het forum.

Tot ziens !

En natuurlijk kan je altijd contact met mij opnemen, wanneer je een vraag hebt, of wanneer je ergens mee zit.
Klik hier voor de contact gegevens

BabyenKind is lid van de mamabloglijst