Een bijbaan waar je blij van wordt.

werken met kinderen

Waarom van alle bijbanen oppas werk het allerleukste werk is

Wanneer je een bijbaan zoekt, doe je dat in de eerste plaats – laten we eerlijk zijn – omdat je wel wat extra geld kan gebruiken. Zeker in deze tijd, waarin de prijzen eindeloos lijken te stijgen, je niet zeker weet hoe je studiebeurs er uit gaat zien en iedereen haar hart vasthoudt voor de volgende energierekening. We weten niet zo goed waar we aan toe zijn op dit moment, en dan kan wat extra geld op de bank nooit kwaad.

Maar als je eerlijk bent: 3 avonden in de week fietsend pizza’s bezorgen, levert behalve een dikkere portemonnee een dijk van een conditie op, maar blij word je er niet van.

Wanneer je in een café met volle bladen op en neer rent van bar naar het terras, krijg je beslist spierballen en leer je alle verschillende soorten bier en wijn kennen. Heel goed voor je algemene ontwikkeling, maar word je er blij van en fiets je ’s avonds met een grote glimlach naar huis?

Werken met kinderen

Naast geld verdienen, wil je ook graag zinvol bezig zijn en ’s avonds naar huis gaan met een hoofd vol leuke, grappige en fijne gebeurtenissen. Je wil naar huis fietsen met het liedje wat je het laatst gezongen hebt, in je hoofd.

En dat kan wanneer je oppas werk gaat doen. Werken met kinderen is niet elke dag anders: het is elk uur anders!

Kleuters en peuters hebben onderzoekende geesten, ze willen alles weten. Daarom bestoken ze je met vragen en ….verhip! daar moet je soms zelf ook over nadenken.

Toegegeven: peuters en kleuters kunnen behoorlijk vermoeiend zijn, maar….dan kruipen ze bij je op schoot, krijg je een grote dikke knuffel van ze en zeggen ze: “je bent liehiefff…”

Werken zoals het jou uitkomt

Behalve dat kinderen gewoon zo leuk en spontaan zijn, dat je er blij van wordt, is werken bij oppassen Amsterdam ook gewoon fijn geregeld. Je bepaalt zelf wanneer je wel en wanneer je niet kan werken en je bepaalt zelf je uur tarief.

Nooit werken op uren dat je eigenlijk niet kan en meer werken als je het even minder druk hebt, weet je wat een heerlijk vrij gevoel dat geeft. Dat is dus ook werken waar je blij van wordt.

Lees ook eens: hier moet je op letten als je een stapelbed koopt0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *