Kom je op mijn partijtje ??

uitnodigingen

Wanneer je het verjaarspartijtje van je kind gaat organiseren, dan ben je druk, druk.
Het is soms echt ongelooflijk wat er bij een verjaarspartijtje allemaal komt kijken!

En dan doen wij het met elkaar nog heel gewoon en makkie an. We doen thuis gekke spelletjes, we gaan naar een speeltuin. Als ze wat ouder zijn naar een zwembad. Maar op de een of andere manier, komt er zoveel bij kijken…

uitnodigingen

Met mama de uitnodigingen uitzoeken

Maak je eens niet zo druk. En denk eens terug  aan de tijd dat je zelf kind was. Hoe leuk je al die voorbereidingen vond. Voor mij begon het er mee dat ik met mijn moeder naar de kantoorboekhandel ging om uitnodigingen uit te zoeken voor mijn partijtje. Ik vond dat altijd zo’n feest. Ook al kon je maar uit een stuk of 4 varianten kiezen.

Nu hoef je met kindlief niet eens meer naar de kantoorboekhandel. Je logt gezellig in op Kaartenhuis en je vindt zoveel uitnodigingen als je maar kan wensen. Die je helemaal naar je eigen hand kan instellen ook nog. Foto van kindlief in de verjaardagstaart? Een kaart met een compositie van foto’s van de jarige job ? Zomaar een mooi plaatje? Het kan allemaal.

uitnodigingen

Zo begin je de organisatie van het partijtje

Echt een gezellig klusje om de organisatie van het partijtje mee te beginnen. Gezellig samen met kindlief uitzoeken welke kaart het gaat worden. Dan kan je ondertussen ook eens rustig bespreken wie er nu uiteindelijk gevraagd gaan worden. Dan heb je dat ook alvast georganiseerd.

Soms wil je kind graag een partijtje met een thema. Zo hebben wij eens een fijn piratenpartijtje georganiseerd.  ( Compleet met ooglapjes voor de gasten ) Als je al weet wat jullie willen, dan maakt dat het uitzoeken van de kaart makkelijker. Zijn jullie er nog niet helemaal uit? Dan is het moment dat je de uitnodigingen gaat uitzoeken ook een mooi moment om die beslissing te nemen.

Zie je ? Terwijl je de uitnodiging voor het partijtje regelt heb je al weer een heleboel zaken geregeld. Zonder stress.

Veel plezier met het partijtje.

PS : en vergeet niet de klassieke laatste regel : Je wordt thuisgebracht !

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *