Mooie muurstickers

muursticker babykamer

Mooie muurstickers

Mooie muurstickers voor de baby- en kinderkamer

Ben je in blijde verwachting en dus volop bezig met de inrichting van de babykamer? Of kan de kinderkamer wel eens een make-over gebruiken? Dan zijn muurstickers een uitstekend idee! Het is niet alleen een gemakkelijke, maar ook budgetvriendelijke oplossing. Bovendien breng je de stickers in een mum van tijd aan en kan je ze na verloop van tijd ook weer weghalen en hergebruiken zonder de muur te beschadigen.

100% sfeer in de babykamer

Het liefst van al wil je een warm nestje creëren voor jouw baby. Naast knusse meubels, speelt ook muurdecoratie een belangrijke rol. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor schattig kinderbehang of leuke muurstickers in verschillende thema’s. Met een groeimeter in stickerversie kan je de groei van jouw lieveling opvolgen. Is jouw kleine spruit wat bang in het donker? Dan kan je altijd kiezen voor een muursticker die in combinatie met een lamp een origineel wand- of nachtlampje wordt.

Geef de kinderkamer een vrolijke toets

Wat dacht je van magische feeën die jouw kleine meid mee zullen nemen naar dromenland? Of jouw zoon die samen met de personages uit Cars spannende avonturen zal beleven? Het zijn enkele voorbeelden, want het aanbod aan muurstickers is heel uitgebreid. Van jeugdidolen tot stoere helden: alles is mogelijk! Denk maar aan Violetta, Mickey Mouse, Star Wars, Spiderman,…

De voordelen van muurstickers?

  • Eenvoudig aan te brengen

  • Gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken, zonder beschadiging

  • Voor elk wat wils

  • Geschikt voor heel wat ondergronden

Kortom, muurstickers zijn het perfecte middel om de slaapkamer van jouw zoon of dochter een goedkope metamorfose te geven! Meer weten? Neem dan een kijkje naar het assortiment van www.emob.eu/nl. Ook voor andere kinderkamer decoratie ben je bij deze hippe webshop aan het juiste adres.

lees ook fietsen voor alle leeftijden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *