In verwachting ? Verwacht discussie !

top 10 van baby-gerelateerde ruzies

In verwachting? Verwacht discussies! Wij geven de top 10 van baby-gerelateerde ruzies….

Hoe ervaren ouders to-be die spannende periode waarin ze in verwachting zijn. En wat doen ze om zich voor te bereiden op de komst van hun eerste kind? Je zou toch denken: afgezien van die ochtend misselijkheid is het  een tijd van roze wolken. Waarin je samen, nice and cosy  toegroeit naar het ouderschap? Waarin jullie glimachend de babykamer schilderen? De periode van in verwachting zijn, dat is toch niet de tijd van heftige discussies???

Nou ja, in de reclames ziet het er allemaal prachtig uit. Maar de werkelijkheid kan anders zijn. Heel anders, pijnlijk anders. Voor veel vrouwen is de periode waarin ze in verwachting zijn lichamelijk en emotioneel helemaal niet makkelijk. En aanstaande vaders mogen dan niet in verwachting zijn: zij weten ook niet wat hen strakjes nu eigenlijk te wachten staat. Kortom de zwangerschap roept best wat vragen en spanningen op. Zowel bij de mama als de papa to be. En dat kan soms tot stevige discussies leiden. (we bedoelen dus: ruzies)

 Poll

www.MyVoucherCodes.co.uk schreef een poll uit waar bij ze 1, 2, 3, 6 ouderparen, die in verwachting van hun eerste kind waren, vroegen: hebben jullie wel eens discussies over de komende baby?

Een meerderheid van 68 % zei : ja!
Natuurlijk werden deze ouders gevraagd wat specifieker te zijn, waar ze dan met elkaar van mening over verschilden. Ze kregen een lange lijst met onderwerpen voorgelegd en mochten er zoveel aankruizen als ze wilden. Je begrijpt er werd naar hartelust aan gekruisd…

En daaruit volgde deze top 10 van baby-gerelateerde ruzies van ouders-to-be .

top 10 baby gerelateerde ruzies

De naam van de baby  73%
Welke vorm van kinderopvang  65%
Wat de mom-to-be wel en niet moet eten  58%
borstvoeding  52%
Te veel/te weinig actief zijn  47%
Wel/niet het geslacht van de baby willen weten  34%
Wel/ niet weer gaan werken  28%
uitgaven  22%
Komt er ook een 2de baby  17%
Welke babykleertjes  12%

lees ook :top 10 van baby-gerelateerde ruzies  vergeet niet je hond te vertellen dat je zwanger bent

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *