Bereken zwangerschap

bereken je zwangerschap

Bereken je zwangerschap.

Wanneer je eenmaal weet dat je zwanger bent, is het eerste wat je wil weten : wanneer wordt mijn baby geboren?  Je hoopt op een beetje gunstig moment. Niet met kerstmis of Sinterklaas. En ook niet als je schoonmoeder jarig is. Beroemd is het volgende verhaal in onze familie. Mijn moeder had uitgerekend wanneer ik geboren zou worden. Vol trots vertelde ze dat aan haar arts. Die keek haar aan en zei: “Weet je ook hoe laat?” Wat dat aangaat is er niet wezenlijk iets veranderd: nog steeds weten we niet precies wanneer een kind geboren zal worden. en we weten nog steeds niet wat de bevalling nu in gang zet.

Ondanks dat  ga je op zoek naar een mogelijkheid om de geboortedatum uit te rekenen. Gelukkig hoef je nu geen ingewikkelde berekeningen te maken om er achter te komen wanneer je uitgerekend bent.

Zwangerschap berekenen: een fluitje van een cent

Bereken je zwangerschap is een fluitje van een cent met al die handige tooltjes op internet. Twee data invullen en klaar: de vermoedelijk bevallingsdatum verschijnt op het scherm. Maar als je met een dergelijke simpele oplossing niet tevreden bent, omdat je gewoon echt wil weten hoe het in elkaar zit met bereken je zwangerschap, dan ben je bij babyenkind ook aan het goede adres.

We hebben een speciale pagina opgenomen die je uit legt hoe bereken je zwangerschap nu echt in z’n werk gaat en waarom we bij een zwangerschap over weken in plaats van maanden praten. En nu je toch bezig bent met bereken je zwangerschap: ga voor de lol eens naar de Chinese geboorte kalender en kijk of je een jongen of een meisje krijgt. Deze eeuwenoude methode schijnt prima te werken…als je eens lekker lol wil maken met je vriendinnen. Kortom : bereken je zwangerschap serieus, maar vergeet niet te lachen !

Lees ook: Chinese geboortehoroscoop

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *