Voorbereid naar school toe

nieuwe schoolspullen

Nieuwe schoolspullen nodig ? dat wordt een gezellig dagje uit!

De vakantie is weer bijna voorbij. De dagen vol lachen, gieren en brullen met je kinderen worden weer wat minder omdat ze weer bijna naar school gaan.

Maar voordat je ze door de weeks weer moet missen, kun je nog één leuk dagje organiseren, namelijk nieuwe schoolspullen kopen. Kinderen willen altijd de leukste agenda’s, schriften, etuis, pennen, klappers en schooltassen hebben en moeders mag altijd mee om deze schoolspullen mee uit te zoeken. De allerbelangrijkste tip die ik kan meegeven is, maak er een leuk dagje uit van met je kinderen. Ga een beetje op tijd bijvoorbeeld rond een uur of half 11 naar een andere stad. Zo krijgen de kinderen ook het gevoel dat het een echt dagje uit is.

Daarna kun je gezellig shoppen voor de nieuwe schoolspullen. Tussen door nog lekker lunchen en je dag vliegt voorbij. De kinderen hebben nieuwe schoolspullen en de moeders hebben nog een leuke dag gehad met de kids voordat ze weer naar school moeten. Hieronder staat een aantal leuke winkels waar je naar toe kunt om te shoppen voor nieuwe schoolspullen.

Een leuk dagje uit: samen schoolspullen kopen

Heel veel kinderen kijken op tegen de eerste schooldag. Enigszins logisch want ze hebben net zes weken vrij gehad. Met gave schoolspullen begint de eerste dag/weken nét wat beter. Om het overzichtelijk voor je te maken sommen we het dagje uit even voor je op.

  • Doe vooraf wat research naar spullen/merken/winkels
  • Maak een lijstje met spullen die je nodig hebt
  • Vertrek op tijd (rond 10:30)
  • Ga tussendoor rustig ergens lunchen
  • Als je je schoolspullen hebt, shop ook meteen voor een nieuwe outfit voor je eerste schooldag

Schooltassen
Nu is het de ideale tijd om schooltassen te kopen. De scholen beginnen weer bijna en daarom geven veel winkels korting op de schooltassen. De ideale kans om een leuke schooltas te kopen tegen een leuke prijs. Een stevige schooltas is essentieel voor het nieuwe schooljaar. Je wilt natuurlijk niet plotseling voor een verrassing komen te staan dat je tas ineens scheurt. Bestel daarom een schooltas van hoge kwaliteit.

Ik wil jullie allemaal heel veel succes wensen met dit nieuwe schooljaar. Aan je schoolspullen zal het in ieder geval niet liggen..  

Voor meer artikel over moeder en kind verwijzen we je graag door naar deze artikelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *