De herfst van: LoveStation 22 (by Zazi Brands)

dress Tess

Wat een geluk wij mogen kleding uitzoeken bij LoveStation 22 ! Zoveel vrolijke kleuren, helemaal passend bij mijn dochter van 5 jaar; een smal meisje met maat 110 die alleen maar jurken en rokken aan wil.

Onze keuze viel dan ook al snel op 3 jurken in maat 116 (110 -116), 1 rokje in maat 104 (98 -104) en een mooi bijpassende haarband. Verder kun je bij de collectie van LoveStation 22 ook hele mooie vrolijke leggings en truitjes kopen, die ook weer mooi te combineren zijn.

Dress Tess

LoveStation 22

De groene ‘Dress Tess – Multicolour jurk’ past zo mooi bij mijn dochter. Ze is smal, maar met het speelse gele touwtje om de middel is de pasvorm gewoon perfect.  Mijn dochter zei meteen ‘Wouw wat is deze zacht en mooi’ en rende ermee naar buiten om te springen en te spelen. En dan merk je ook goed dat deze jurk ideaal is voor school. Hij zit comfortabel en doordat hij lekker lang is, kunnen ze er goed mee springen.

LoveStation 22

Dress Teun

LoveStation 22

De roze ‘Dress Teun – Multicolour Pink” is zo mooi fel roze een echte meisjes jurk. Vooral omdat hij ook kan veranderen, hij kan heel lang en hij kan kort gemaakt worden. En niet te vergeten : hij heeft een mooi klein zakje. De haarband ‘headband zigazag – Multicolour’  heeft dezelfde kleuren als deze jurk.

LoveStation 22

Dress Sem

LoveStation 22

En dan nog het jurkje met de ster en de mooie knoopjes de ‘Dress Sem – Multicolour’. Daar ging mijn dochter echt even voor poseren en geef haar eens ongelijk. Dit jurkje van LoveStation 22 houdt je aandacht vast. De ster is zo vrolijk en dan denk je dat het dat is, maar nee hoor, de achterkant is eigenlijk nog vrolijker. En zie je de haarband, past perfect toch!

LoveStation 22

Skirt Fenna

LoveStation 22

Met de ‘skirt Fenna Pink’ kan je heel mooi dansen en rondjes draaien met heel fijn zittend elastiek dat er ook nog eens heel mooi uitziet. Perfect om te combineren met allerlei kleding.

Wij gaan een vrolijke herfst tegemoet met de kleding van LoveStation 22 en steunen ook nog eens het WNF.

lees ook : De herfst van Lavalava ( bij Zazi Brands )

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *