Wil jij met je kind veilig op reis gaan? Neem dan een goede reisverzekering!

,
Wil jij met je kind veilig op reis gaan Neem dan een goede reisverzekering!

Wanneer je met een kind op reis wilt gaan, is het belangrijk dat je een goede reisverzekering neemt. Je wilt namelijk niet dat er tijdens je reis iets gebeurt en dat je dan niet in staat bent om dit probleem adequaat op te lossen. Een reisverzekering is ideaal omdat het het vangnet is dat je hoopt te hebben wanneer het allemaal even tegenzit. Het goede nieuws is dat je kind automatisch meeverzekerd is wanneer het jonger is dan vier jaar. Zo hoef je maar een polis af te sluiten, terwijl je toch beide optimaal gedekt bent. Wij laten je zien hoe je een passende reisverzekering afsluit.

Tijdens je vakantie ben je kwetsbaarder dan thuis

Wat veel mensen niet in de gaten hebben, is dat ze op vakantie kwetsbaarder zijn dan wanneer ze thuis blijven. Anderen zijn vaak verantwoordelijk voor je bagage, voor het eten dat je maakt of de dagtrips die je onderneemt. Er kan zomaar iets misgaan waardoor je in de problemen komt: je bagage kan kwijtraken, je kunt ziek worden van eten dat je niet gewend bent of er kan iets gebeuren in je onderkomen. Wat het probleem ook moge zijn, het is belangrijk dat je deze problemen het hoofd kunt bieden. Met een reisverzekering heb je deze mogelijkheid. Je kunt namelijk gelijk contact opnemen met je verzekeraar om te horen hoe ze je van dienst kunnen zijn. Zo kun je hulp krijgen bij het vinden van medische hulp, kun je een vergoeding krijgen voor nieuwe kleding of kun je een ander onderkomen boeken wanneer je eigen niet meer geschikt is. Met een goede reisverzekering valt je vakantie niet in het water wanneer het even tegenzit.

Welke reisverzekering past het beste bij je reisstijl?

Ieder mens is anders en dat uit zich ook in de manier waarop we op vakantie gaan. Sommige mensen gaan een keer per jaar een paar weken, anderen gaan het liefst ieder weekend op pad. Voor beide typen is er een passende reisverzekering. Ga je regelmatig op pad, kies dan bijvoorbeeld voor de doorlopende reisverzekering van Univé. Deze hoef je maar eens per jaar af te sluiten en vervolgens ben je het hele jaar verzekerd. Ga je maar eens per jaar op vakantie? Dan is de eenmalige verzekering beter. Deze sluit je af voor je vakantie en hij wordt na je vakantie ook gelijk weer beëindigd. Het voordeel van deze polis is dat je optimaal verzekerd bent terwijl je er maar heel weinig voor hoeft te betalen.

Neem de voorwaarden van je verzekering altijd goed door

Tot slot willen we je aanraden om bij het samenstellen van je reisverzekering de voorwaarden altijd goed door te nemen. Check of je bestemming onder de dekking van je polis valt en kijk wat de maximale termijn van je verzekering is. Komen deze niet overeen met je plannen? Dan kun je door middel van aanvullende verzekeringen je polis alsnog op maat maken. Zo kun je met een goed gevoel met je kind op reis gaan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over eventuele risico’s. Reken maar dat dat gemoedsrust geeft. Kijk even op de site van je verzekeraar om je polis gelijk af te sluiten. Wij wensen je een fijne reis en we hopen dat je mooie herinneringen kunt maken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *