Kinderen vermaken op jouw bruiloft: dit zijn de beste tips!

bruiloft

Ben je verloofd en ga je dus binnenkort trouwen? Dat is natuurlijk hartstikke leuk. Wel is het zo dat bij het plannen van een bruiloft nog een hoop komt kijken. Denk maar aan het samenstellen van de gastenlijst, het kiezen van een trouwlocatie en een trouwdatum, het versturen van de uitnodigingen en ga zo maar door. Wat ook belangrijk is om over na te denken bij de bruiloft van jou en je partner, is of er kinderen aanwezig zijn bij de bruiloft. Vanzelfsprekend zijn jouw eigen kinderen hierbij als je deze hebt, maar je dient ook te bepalen of ook de kinderen van jouw gasten bij de grote dag mogen zijn. Als je besluit om kinderen toe te laten tot jouw bruiloft, is het belangrijk dat zij vermaakt worden. Hoe je dit kunt doen? Wij geven je wat handige tips, dus lees snel verder!

Kies een kindvriendelijke trouwlocatie voor je bruiloft

Als je jouw bruiloft aan het plannen bent en je weet dat er kinderen aanwezig zullen zijn op de bruiloft, kan het een goed idee zijn om te kijken naar een kindvriendelijke trouwlocatie. Als je op zoek bent naar toffe trouwlocaties, kun je zeker even een kijkje nemen op Weddingspaces.com. Bij een kindvriendelijke trouwlocatie kun je denken aan een trouwlocatie waar veel vermaak is. Zo zijn er trouwlocaties die helemaal over de top zijn, maar kinderen vinden dit vaak prachtig om te zien. Ook zijn er bijvoorbeeld trouwlocaties die beschikken over een speelhoek. 

Als je druk bezig bent met de zoektocht naar een trouwlocatie, kun je ook in je achterhoofd houden dat kinderen het vaak niet fijn vinden om lang te reizen. Het kan dan zomaar zo zijn dat het geduld opraakt. Het kan daarom een aanrader zijn om te kiezen voor een centraal gelegen locatie. Zo zijn er trouwlocaties in Groningen, Amsterdam, Utrecht, aan de kust en ga zo maar door. Een centraal gelegen locatie die goed te bereiken is, is uiteraard niet alleen fijn voor de kids. Ook voor de gasten zelf is het een groot voordeel als de trouwlocatie goed te bereiken is. 

Zorg dat er speelgoed aanwezig is

Wat handig is om te doen, is om ervoor te zorgen dat er tijdens de dag van de bruiloft speelgoed aanwezig is voor de kinderen. Een bruiloft kan namelijk best even duren. Kinderen hebben vaak wat minder geduld, dus dan kan het fijn voor hen zijn om even te kunnen spelen. Kijk of er op de trouwlocatie een aparte ruimte beschikbaar is waar zij kunnen spelen met het speelgoed. Zij zullen zich hiermee wel weer een tijdje vermaken. Naast speelgoed kun je ook denken aan het regelen van tekeningen en stiften/kleurpotloden. 

Geef ze een taak

Kinderen kunnen veel aandacht vragen. Dit is niet altijd fijn, zeker niet tijdens jouw bruiloft. Deze dag moet tenslotte om jullie als bruidspaar draaien. Om kinderen te kunnen vermaken op een bruiloft, kun je ervoor kiezen om hun een taak te geven. Op deze manier hebben zij wat te doen en vervelen zij zich niet. Bij het geven van een taak tijdens de bruiloft zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan het strooien van rozenblaadjes, maken van foto’s of bellenblazen. 

Bovenstaande tips kunnen jou erbij helpen om de kinderen op de dag van de bruiloft te vermaken. Zo kunnen jij en je partner zich volledig focussen op de ceremonie en wordt het vast een onvergetelijke dag. 

Nog meer tips nodig? Kinderen op je bruiloft

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *