Gaat jouw kind ook naar school? Zorg dat hij zijn eigen schooltas heeft!

schooltas

In het Zuiden zijn de scholen al weer begonnen, de rest van het land mag nog 2 weekjes genieten van de vakantie. Maar ….ook die moeten straks naar school. De laatste week voor de vakantie is traditioneel de week van “terug in het gareel” maar ook de week van “alle schoolspullen in orde” En dus ga je sjoppen met je kind : een agenda, een nieuw etui, een goede drinkfles, een boterhamtrommel en ….een schooltas !

Ik hou van duurzaamheid en kocht liever een keer een loeidure schooltas, die dan jaren meeging, dan elk jaar een koopje wat je aan het einde van het schooljaar naar de vuilcontainer mag verwijzen.
Dat is enorm milieu onvriendelijk en  zo worden die goedkope schooltas heel erg duur…

Als het gaat om mooie en degelijke tassen vind ik de FjällRäven schooltassen van bagageonline.nl een absolute hit !

 Een schooltas van FJALLRAVEN

Het merk FJALLRAVEN is natuurlijk een bekend merk als het gaat om outdoor kleding en staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en oog voor details.

Die zelfde kenmerken zie je terug in de schooltassen: prachtig afgewerkt met oog voor details. Ik vind bijvoorbeeld de handvaten in een afwijkende kleur echt heel sjiek. De tassen zijn effen . Dat is ook fijn tijdloos. En in elke kleur zijn er heel veel variaties te koop.
Een must voor mij als moeder is een apart voorvak of zijvak voor de beker of fles. Die houdt in geval van lekkage echt een heleboel tegen ! ( hier spreek ervaring…bittere ervaring kan ik wel zeggen…)

Heel fijn ( en eigenlijk net zo noodzakelijk als aparte vakjes voor de beker ) is de mogelijkheid je laptop veilig mee te nemen. Je kan een tas uitzoeken precies op maat van je rugtas. Da’s toch heel prettig!

Een prettig detail is ook de grote rits  door met je rits te  de tas te  openen kan je in een de gehele inhoud van je schooltas in een keer zien. Heel fijn voor ongedurige pubers!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *