Wat niemand je vertelt over zwangerschap

naam zoeken

Er zijn allemaal dingen waar je je mee bezig houdt in je zwangerschap: een naam zoeken bijvoorbeeld..

Er zijn allemaal van die kleine dingen, niet te groot om je echt ongerust over te maken, maar stieken zitten ze je dwars. Hier zetten we er een aantal voor je op een rijtje.

Jongetje of meisje

Je zegt dat het je niet uitmaakt of je een jongetje of een meisje krijgt. Als alles er maar op en er maar aan zit…. Maar dat is helemaal niet waar! Stiekem heb je wel degelijk een voorkeur! Dat kan met van alles te maken hebben: het soort gezin waarin je bent opgegroeid, je ideeën over hoe een gezinnetje eruit moet zien. Op het moment dat je hoort, dat je een baby van het andere geslacht krijgt, ben je zelf even teleurgesteld. Heel normaal hoor, hoef je je niet voor te schamen. Als het kind er is, dan wil je helemaal niks anders meer!

Een naam zoeken

Een naam zoeken. Als je luister naar de verhalen van anderen dan klinkt het altijd zo simpel. Anderen schijnen in weinig tijd de perfecte naam te kunnen vinden. Terwijl jij wikt en weegt de top 10 van populaire namen er op naslaat, ruzie met je partner maakt. Alleen maar omdat je een naam zoekt die wel opvalt maar niet te veel, die wel buitenslands is, maar die iedereen toch goed kan uitspreken, die niet te lang is , maar wel meer dan 4 letters heeft….. Dat zijn van die dingen war je het als zwanger echt heel zwaar mee kan hebben.

Gezondheid

Je hebt altijd makkelijk geleefd en je van al die gezondheidsadviezen niks aangetrokken. In het begin van je zwangerschap heb je stoer gezegd dat je dat blijft doen . En dan opeens merk je dat je een gezondheidsfreak begint te worden….En dat is nog een ding. Maar dat je dan toch stiekem een hele bak tiramisu naar binnen werkt ( als niemand het ziet )

Lees ook: je zwangerschap, hoe lang duurt die eigenlijk?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *