Kind ramt huis in Zwolle met nieuwe auto van zijn vader

Gisteren is een kind met auto en al een rijtjes huis binnen gereden, ergens in Zwolle. Het kind zat in de auto te spelen, toen die- zo zegt de politie – ineens begon te rijden. De schade is aanzienlijk, zowel aan de auto als aan het huis, maar always look at the bright side: niemand is gewond geraakt.

De stentor heeft mensen op straat gesproken die wisten te vertellen dat het gaat om een jongetje van zeven jaar, dat met de elektrische Audi van zijn vader, het huis van de overburen is binnen gereden. De politie wil (en mag volgens mij ) dat niet bevestigen, maar de krant de Stentor heeft de vader van het kind gesproken.

Het verhaal van de vader

De vader vertelde dat zijn zoon wel vaker in de auto speelde, maar zij hij ,het kind had de auto nog nooit gestart. Nu was dat dus wel gebeurt, en de auto maakte behoorlijke snelheid. In de woorden van het jongetje: de auto ging rijden, tegen de muur van de buren aan.

Hij had de auto nog maar kort…

De vader had de elektrische Audi nog maar kort, hij hoopt dat de zaak nog te repareren is, al is hij zich er ook van bewust dat dat in principe bijzaak is.

De stentor had ook een gesprek met de eigenaar van het huis, de man kwam thuis en vond de hulpdiensten op de stoep. Toen het gebeurde zat een deel van de familie in de tuin, maar zijn dochters waren binnen.
De overburen hadden veel medelijden met de dader die er met tranen in de ogen bijstond.

De wagen is weggesleept en de schade aan de woning wordt opgemaakt

Noot van de redactie

Leg mij eens uit hoe een auto zomaar vanzelf kan wegrijden?? Het is toch zeker de Knight Rider niet?
Volgens mij kan het niet anders dan dat het jochie lekker aan de knopjes heeft lopen draaien. Terwijl de auto niet op slot was…..

PS laten jullie je kinderen in de auto spelen?

.

Bron RTL lees het artikel
lees verder: kinderopvang op veel locaties dicht

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *