Mascha Feoktistova toont ‘voor laatste keer’ gezicht van dochter

Mascha Feoktistova (35) heeft al een paar dagen geleden aangegeven dat ze haar dochtertje Mila (1,5) niet meer zichtbaar ( of herkenbaar) in beeld zal brengen.

Ze doet het vandaag nog een keer. Het kindje is verkleed als stewardess. De familie is namelijk op de terugweg van ene vakantie in Dubai

In een Youtube filmpje  legt Mascha uit dat ze het gevaarlijk vindt als haar dochter voor iedereen te herkennen is. Er zijn genoeg gekken die haar misschien gaan opwachten. “Natuurlijk”, zegt Mascha tegen haar volgers zijn jullie dat niet, “maar er zijn genoeg gekken die het wel doen”

Dochtertje Mila is herkenbaar

Haar man Gregor voegt daar aan toe dat dochtertje Mila heel herkenbaar is en dat ze zelf mag beslissen of ze later ergens te zien zal zijn.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat laatste stukje niet helemaal begrijp.

Mag een hummel van anderhalf jaar oud, zeggen of ze herkenbaar in beeld wil?? Dat zou ik wel heel apart vinden…
een kind van anderhalf kan daar toch totaal niet over oordelen?
En daarnaast: kinderen doen graag hun ouders een plezier. Zodra ze door hebben dat papa en mama graag willen dat ze op de foto gaan, dan doen ze dat.

Mascha Feoktistova, is niet de eerste die besluit haar kind niet meer online te laten zien Monica Geuze was haar voor. Zij laat haar dochtertje Zara Lizzy bij voorkeur niet zien in haar vlogs en werd vorig jaar woedend toen iemand ongevraagd een foto van het meisje maakte.

 Niet zo hele lang geleden kwam dame Meiland in opspraak omdat die haar kind wel heel vaak in haar vlogs liet optreden, men sprak zelfs van kinderarbeid.
De regels waaronder kinderen mogen optreden zijn heel streng. Maar voor het optreden in vlogs zijn nog geen regels…..

lees ook : Mieke Elsinga wil binnen vijf jaar een gezin

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *