gaan we nog met vakantie

met vakantie

De vraag speelt hoe langer hoe meer op: kunnen we met vakantie, mogen we met vakantie, willen we met vakantie??

De eerste drie moeders die ik spreek, die vinden het wel mooi zo. Die investeren dit jaar in een groot zwembad in de achtertuin en ja – we doen luxe – een grote barbecue. Ze zijn, zo lees ik de enige niet..
Het is ook gewoon een heel erg goed idee: laten we ervan uitgaan, dat we niet op pad kunnen en het hier in en om het huis gezellig maken. Een zwembad en barbecue gaan jaren mee, dat is nooit weggegooid geld.

Maar wat doe je, als je vorig jaar enthousiast door de ervaring toen, onmiddellijk al een vakantie voor dit jaar hebt geboekt. Naar Menorca! Iets waar je je normaal een jaar op kan verheugen, is nu iets van zorg geworden. Gaan we wel, is dat verstandig? Krijgen we geld terug? Kijk dat is jammer, dat bederft toch de pret een beetje.

Zelf heb ik voor het eerst in 10 jaar een dure reis geboekt, afgelopen januari. In oktober gaan we naar Petra, een heel oude wens. Wanneer we niet gaan, dan vind ik dat jammer, maar ik kan oud worden zonder vakanties naar verre oorden. Maar het was serieus duur….dat geld kwijt zijn En de ervaring missen…niet echt leuk, enfin we wachten af

KaatKrabbelt heeft haar vakantie in Frankrijk omgezet naar een vakantie in Friesland, we hebben juf Petra en Mama Jezz die ons verzekeren dat Friesland een prachtig stukje Nederland is!
Mamma Jezz ging toch al niet met vakantie, maar hoopt wel op leuke vaartochtjes in het bootje van Beppe en Pake, dat kan ook met een heel klein baby-tje…

Voor mama Esther zou de vakantie naar haar huis komen: gasten uit het buitenland! Dat is een leuke invulling van al die vrije weken, maar ja…ook voor de gasten geldt: mogen en kunnen ze hier naar toe komen ?

Gaan we met vakantie? Het is in geen jaren zo ingewikkeld geweest, maar een ding is duidelijk: De moeders van BabyenKind, gaan er hoe dan ook iets leuks van maken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *