Tweedehands zwangerschapskleding verkopen voor een goed doel !

goede doelen

Silvia van Big Bellies : Goede doelen !

Tweedehands zwangerschapskleding kopen en verkopen voor het goede doel!

Sjonge, wat is het hectisch geweest de afgelopen tijd. Maar zo ontzettend leuk! Maar wat gaat de tijd dan snel, ik zag dat mijn vorige blog van december vorig jaar was. Hierin noemde ik dat ik goede voornemens had voor 2012. Die voornemens zijn nu concreet geworden en deel ik maar al te graag met jullie.
Big Bellies bestond afgelopen 1 maart alweer een jaar! En wat voor een jaar! Ik mag wel zeggen dat ik een ‘vliegende start’ heb gemaakt. Vanaf het begin sloeg het concept aan, zowel bij de moeders die hun kleding inleveren als bij de moeders die de kleding een tweede leven geven. Hoe leuk is dat!
Als webshop-eigenaar moet je achter je product staan, passie uitstralen, gemotiveerd zijn en altijd alert zijn. Niet achteruit hollen, maar vooruit kijken. Niet stilzitten, maar hard lopen (of soms rennen ). Met enige bescheidenheid kan ik zeggen dat wel aan al deze voorwaarden voldoe.

Mijn werk is mijn passie

Mijn werk is mijn passie, ik vind de contacten met (aanstaande) moeders ontzettend leuk. En ik hou wel van een beetje druk op de ketel, dan presteer ik het beste. Ik zeg wel eens tegen mensen: ‘Big Bellies doet gezellig mee’ En met gezellig bedoel ik dat er balans is. Als mijn kleine meisje haar middagdutje doet en de jongens op school zitten, kruip ik achter de pc. Als ze ’s avonds allemaal op bed liggen, ga ik nog een paar uurtjes door.
Op Twitter heb ik wel eens gevraagd of iemand een winkeltje weet waar je tijd kan kopen. Tijd om alle ideeen die ik heb uit te werken en op te zetten. Tijd om meer energie te steken in alle lieve en inspirerende mensen die ik heb ontmoet het afgelopen jaar, wat een verrijking! Maar natuurlijk weet ik stiekum ook wel dat meer tijd niet de oplossing is. Dus stel ik continue prioriteiten, maak ik keuzes en ‘wenslijstjes’ en probeer ik zo veel mogelijk om dingen te doen waar ik energie van krijg (ik zeg zoveel mogelijk, want huishoudelijke klussen moeten nu eenmaal).

Goede doelen

Op dat ‘wenslijstje’ stond al een tijdje een punt ‘andere goede doelen’. Dat punt werd steeds meer een prioriteit voor mij, dus moest ik ermee aan de slag. Vorig jaar steunde Big Bellies al twee wat ‘grotere’ goede doelen. Maar steeds meer zei mijn gevoel dat ik als persoon, wat in mijn geval automatisch ook zakelijk betekent, liever kleinschalige goede doelen wilde gaan steunen. Waar mensen zich geheel belangeloos inzetten voor een prachtig goed doel en die afhankelijk zijn van sponsors en donaties. Waarbij het gedoneerde geld voor het leeuwendeel terecht komt bij diegenen waarvoor het goede doel is opgericht.
Ik ben niet over een nacht ijs gegaan. Ik had al een aantal goede doelen op een lijstje staan en ben daarna research gaan doen, heel veel research. Het moest ‘kloppen’. Inmiddels heb ik met alle stichtingen leuke gesprekken gehad en zien zij de samenwerking net zo zitten als ik. Welke 5 stichtingen het zijn geworden, lees je hier. Zij richten zich ieder op hun eigen unieke manier op kinderen, moeders en /of duurzaamheid. Ik ben er trots op!

Geen winstoogmerk.

Mensen vragen mij met enige regelmaat: ‘maar verdien je er dan helemaal niks aan?’ Mijn keus is inderdaad geen geld met Big Bellies te verdienen. Maar ik krijg wel degelijk een beloning! Big Bellies geeft mij energie, voldoening, inspiratie, leermomenten, een goede balans in het gezin, mooie contacten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Hoeveel rijker moet je worden?

(Aanstaande) moeders, doen jullie mee?

De voorjaar/zomercollectie staat online op www.bigbellies.nl. Ook daar ben ik heel druk mee geweest, uitzoeken, fotograferen, online zetten. Een hele klus, maar het resultaat mag er zijn. Meer dan 450 zo goed als nieuwe kledingstukken om je mooie zwangere buik te laten stralen. En regelmatig komen er nieuwe artikelen bij. Hier lees je wat de voorjaar/zomertrends 2012 zijn op het gebied van positiekleding. De wintersale van de afgelopen maanden heeft de collectie aardig uitgedund. Wat er over is gaat naar Humana, daar krijgt het ook een tweede leven.

Al die mooie positiekleding wordt ingeleverd door moeders zoals jij en ik! Doe je ook mee? Dan gaan we duurzaam ondernemen, goede doelen steunen en de volgende generatie blij maken met jouw relatief kort gedragen positiekleding.
Je kunt zelf kiezen welk goede doel jij wilt steunen met jouw opbrengst. Tenzij je het liever zelf ontvangt, dat kan ook natuurlijk!
Meer weten? Klik dan hier. En heb je nog suggesties, laat me weten. Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik een groot fan van samenwerken, delen en inspireren.
Laat de lente maar komen, Big Bellies is er klaar voor!

Groetjes, Silvia bigbellies.nl nieuw leven in positiekleding

lees ook Fitsyou2 positiemode is meer

goede doelen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *