kledingadvies voorjaarsmode

voorjaar 2011

De nieuwste trends voor voorjaar 2011  en wat kun jij er mee?

In dit artikel leest u alles over de nieuwste voorjaarstrends voor vrouwen. Maar niet alleen de trends zijn belangrijk. Het is nog belangrijker dat u datgene draagt, dat goed bij uw figuur past. Per modetrend geef ik kledingadvies voor wie deze trend geschikt is en voor wie minder geschikt. Streepjes en streepjes. Streepjes zijn weer volop terug. De good old navy look met navy blauw en rood is helemaal hip. Een streepjesmotief is uitermate geschikt om je figuur mee te beïnvloeden. Ze maken u breder. Een patroon van korte en lange strepen in de breedte creëert een taille. De jurk van Esprit hiernaast is zeer geschikt voor dames met brede heupen en smalle schouders. De strepen maken de schouders breder en accentueren de taille.

De effen onderkant verhult en kleedt mooi af. Bent u breder van boven, dan is een streepjes motief minder geschikt voor u. Dit jurkje combineert navyblauw met zand. Origineel omdat je meestal navy met wit ziet. De kleur van dit jurkje is erg mooi voor de lentetypes, dames met lichte ogen, een warme huid en blond haar.

Trendkleuren voorjaar 2011

Het Pantone kleurinstituut heeft een boekje uitgegeven over de nieuwe modekleuren voor het voorjaar 2011. Op dit moment zie je in de winkel vooral nog de matte poederige tinten zoals de tinten uiterst rechts in het plaatje. Deze passen goed bij de zomertypes. Ditzijn dames met lichte ogen, licht haar en een huid met koele tinten. Verderop in het voorjaar verwachten we de Regatta kleur veel tegen te komen. Mooi voor de lente types onder ons. “Honeysuckle” zal de winter typesgoed staan. “Russet” is prachtig voor de herfsttypes (bruin haar, bruin of groene ogen, warme huid).

De Chino broek voor vrouwen

De Chino broek zagen we verleden jaar al voorzichtig in het modebeeld verschijnen. Dit jaar zie je ze volop. De Chino is afgeleid van de broeken die Amerikaanse militairen droegen. De naam verwijst naar China, omdat ze daar gemaakt werden. Ze zijn er dus voor mannen maar ook voor vrouwen. Een Chino broek is meestal van katoen en heeft omgeslagen pijpen. Dit maakt deze broek meteen minder geschikt voor vrouwen met korte benen. Je benen lijken hierin nog korter. Gecombineerd met een pump met een hoge hak, heft dit effect iets op. Deze broek staat vrouwen met langere benen goed. Ook mooi met pumps.

Met een bootschoen geeft het weer een sportiever effect. De vormgeving van de bovenkant van de Chino wil nog wel eens verschillen. Heeft deze aan de bovenkant veel plooien, dan is dit model niet aan te raden voor dames met bredere heupen. Een rechter model staat hen beter.

voorjaar 2011

voorjaar 2011

lees ook: 6 tips om af te vallen zonder dieet

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *