binnen en buiten

eigen loungeplek

Binnen en buiten

Maak van je tuin een verlengstuk in je huis. Een loungeplek voor elk kind. Het weer werkt de laatste weken goed mee, veel zon en hoge temperaturen. En dat betekent veel buiten zijn. Gezellig als gezin of met familie en vrienden met elkaar buiten eten en drinken. De tuin wordt ineens een verlengstuk van het huis. Wat is er leuker dan samen met je kind een eigen loungeplek te maken waar hij/zij heerlijk met vriendjes even tot rust kan komen?

Genieten in je eigen loungeplek

Kinderen kunnen zo genieten van het mooie weer en deuren die de hele dag openstaan. Zodat ze gewoon van binnen naar buiten kunnen lopen. Ook kinderen willengraag een eigen plekje in de tuin of in huis waar ze samen met vriendjes kunnen zitten om heerlijk siroop te drinken uit gekleurde melamine bekers, of een bakje vers fruit eten, zodat even op adem kunnen komen, voor dat ze weer verder gaan spelen. Een loungeplek speciaal voor hen, zodat ze niet bij de volwassen hoeven te zitten. Hoe stoer is dat? En het kan al heel eenvoudig.

Kindvriendelijk

Maak een kindvriendelijke zomerindeling in je huis door bijvoorbeeld in de bijkeuken of de gang of in een hoekje in de woonkamereen kinderloungeplek te maken. Leg voor de vieze voetjes een kunstgrastapijt of kleden op de grond, die je aan het eind van de dag buiten uitklopt. Daarbovenop een kunststof of houten tafeltje met bijpassende stoeltjes en/of bankjes en de kinderen hebben een eigen loungeplek. Uiteraard kun je dit ook buiten doen.
Tot de volgende maand!

lees ook: De 6 meest gemaakte fouten bij het inrichten van de babykamer

eigen loungeplek

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *