Swannet over positiekleding

positiekleding

Swannet over positiekleding

Graag wil ik me even voorstellen! Mijn naam is Swannet Evertse-Breunissen, ik ben een moeder van drie jonge kinderen en 31 jaar oud. En ik schrijf over positiekleding.

Al bijna 7 jaar geleden ben ik na de zwangerschap van mijn 2de kindje gestart met een webwinkel www.positie-outlet.nl waarin ik positiekleding van bekende merken verkoop voor een klein prijsje. Ook hebben wij een winkel aan huis waar onze klanten op afspraak kunnen komen passen. Vorig jaar zijn wij een 2de webwinkel gestart die meer gericht is op stijlvolle positiekleding of positiekleding voor en feestelijke gelegenheid. Deze webwinkel heet www.zwangerinstijl.nlIn de loop van de jaren heb ik een hoop geleerd en deze informatie wil ik graag met jullie delen!
Daarom hoop ik af en toe een informatief artikel te schrijven over positiekleding en een hoop  weetjes hierover te vertellen. Ik hoop dat jullie er veel gemak van zullen hebben en er wat mee kunnen!

Swannet over positiekleding; Positiekleding heb je dat nu eigenlijk wel nodig?

De laatste jaren is er veel kleding van stretchstoffen verkrijgbaar in de meeste winkels. En zou je denken dat positiekleding overbodig is geworden, immers dat leuke jurkje rekt toch ook fijn mee?
Natuurlijk kun je hierdoor je gewone kleding wel langer dragen. Maar het is jammer om de kleding helemaal uit te rekken met je dikke buik. Daarbij zit het ook vaak veel minder mooi dan echte positiekleding.

Positiekleding wordt namelijk anders gesneden, hierdoor rekt positiekleding op een mooie manier rond de buik. En gaat het niet omhoog trekken. Ook wordt er natuurlijk extra rekening mee gehouden dat positiekleding zowel aan het begin van de zwangerschap als aan het eind daarvan gedragen moet kunnen worden en liefst ook nog daarna.

Taillenaden

De taillenaden van positieshirts zijn vaak recht of het shirt is aan de voorzijde iets gerimpeld zodat het mooi rond de buik heen valt. Positieshirts zijn ook wat langer dan normaal. Zodat ze mooi over je buik heen vallen en nog steeds  in een jeans gedragen kunnen worden.
Positiejurkjes hebben nog wel eens rimpeltjes boven de buik zodat de stof mooi over de buik heen valt. En aan de voorzijde niet korter wordt dan aan de achterzijde. Ook zitten de taillenaden hoger zodat de positiejurk een mooi silhouet krijgt. Daarbij wordt er bij een positiejurk vaak met losse strikceintuurtjes gewerkt om een accent te leggen op het smalste deel van je lichaam tijdens de zwangerschap en komen je borsten en buik zo mooier uit.

De rugzijde van positiekleding is gewoon normaal ook de mouwen zijn meestal niet echt ruimer. Zo zie je er in positiekleding aan de achterzijde er net zo uit als altijd.
Koop je gewone kleding in een maatje groter dan is het kledingstuk rondom groter, de kleding wordt dan door de buik naar voren getrokken. Waardoor de zijnaden scheef zitten en de kleding vaak trekkerig toont. Ook lijk je er dan vaak veel groter in. De kleding doet door de grotere maat en de verkeerde pasvorm immers geen goed voor je figuur. Dit is zo jammer omdat je juist in de zwangerschap ook graag wilt stralen! Daarbij heb je aan te grote kleding toch ook niets na je zwangerschap!

Positie broeken en positie rokken

Wat positiebroeken en positierokken betreft, deze hebben vaak in de band knoopsgatelastiek. Hierdoor is de omvang iets verstelbaar en draagt de positiebroek of positierok de hele zwangerschap mooi. Vaak zit de band onder de buik. En is er van een fijne stretchstof een band ingezet die deels of helemaal over de buik heen valt. Hierdoor zit een positiebroek of positierok de hele zwangerschap  comfortabel.
Kortom positiekleding is geen overbodig luxe maar gewoon iets wat je verdient!

En als je dan toch liefst niet teveel geld eraan wilt besteden kijk dan eens op een voordeligere site zoals www.positie-outlet.nl

positiekleding

positiekleding

positiekleding

positiekleding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *