Ingrid: docente babygebaren

docent babygebaren

Ingrid docent babygebaren vertelt over het leren ven babygebaren

wie is Ingrid docent babygebaren

Mijn naam is Ingrid Greitemann en ik ben gevraagd Blogposts te verzorgen voor www.babyenkind.nl . Dit lijkt me heel leuk en ook een uitdaging om met regelmaat iets te schrijven dat mij interesseert.

Mijn interesse heeft eigenlijk altijd wel bij kinderen gelegen en ik ben na de HAVO de PABO gaan doen. Ik heb daarna 17 jaar met heel veel plezier lesgegeven op een Basisschool in de groepen 1 tot en met 5.
Inmiddels zijn mijn partner en ik hele trotse ouders van een dochter van 3 jaar. Toen zij nog een baby was heb ik met haar kunnen communiceren door middel van Babygebaren nog voordat ze kon praten.

De opleiding docent babygebaren

Hierover was ik zo enthousiast dat ik de opleiding tot docent Babygebaren heb gevolgd. In mei ga ik beginnen met oudercursussen babygebaren op Kindcentrum De ontdekking in Oosterhout.
Ik heb hier heel veel zin in en hoop veel ouders te kunnen vertellen hoe zij die speciale verbinding met hun baby kunnen maken. Ook ben ik bezig geweest met Kindergebaren.

Spelenderwijs leren

Bij Kindergebaren gaat het om spelenderwijs leren van gebaren met kinderen van 18 maanden tot 4 jaar. Dit wordt gedaan met verhalen, liedjes, versjes en spelletjes. Of ik dit nog ga ontwikkelen weet ik op dit moment niet.
Verder houd ik me ook bezig met Automatisch schrift. Het schrijven voor anderen via mijn gids of hun gids. Als ik een vraag heb stem ik me af op mijn gids en schrijf deze vraag op. Vrijwel meteen krijg ik antwoorden op mijn vraag die ik heel snel opschrijf. Ik ben me op dat moment volledig bewust van alles wat er om me heen gebeurt en van trance is er geen sprake. Wel ga ik meteen snel schrijven zodat ik niet ga nadenken en het antwoord beïnvloed met mijn gedachten. Dat schrijven doe ik soms ook voor anderen. Dat kan gewoon op afstand.

Je kunt meer over mij lezen via Twitter: @I_Greitemann en natuurlijk via deze site www.babyenkind.nl

Lees meer van : Babygebaren? Vraag het Ingrid!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *