Silvia van Big Bellies

tweedehands positiekleding

Wie heeft er een passie voor tweedehands positiekleding?

Op die vraag heb ik meteen enthousiast gereageerd, zonder te weten waar dit toe zou leiden.

Daarna kwam de vraag of ik het leuk zou vinden om met enige regelmaat te bloggen over positiemode in het algemeen en over wat ik zoal meemaak in “mijn business”. Ik bleef enthousiast en dus lezen jullie hieronder mijn “eerstgeboren” blog. Ik ben moeder van 3 kinderen en kan dus wel zeggen dat ik een kleine ervaringsdeskundige ben als we het hebben over (het dragen van) positiekleding.

Tweedehands positiekleding

Daarnaast heb ik een passie voor tweedehands positiekleding. Eind februari dit jaar heb ik mijn webshop bigbellies gelanceerd. Verkoop van kwalitatief goede tweedehands positiekleding, gedragen door moeders zoals jij en ik!
Of ik een hippe, trendy zwangere mama was? Hmmm, lastige vraag. Zelf vond ik van wel, maar ik weet natuurlijk niet of anderen daar ook zo over dachten. Smaken verschillen zo enorm!
En daar wordt tegenwoordig goed op ingespeeld. Er wordt door fabrikanten van positiemode steeds meer gekeken naar de fashion trends in de “gewone” mode en zij sluiten hier op aan. Er komen steeds meer merken op de markt die allemaal hun eigen stijl en prijs hanteren. Zo is er voor ieder wel wat wils en wordt er geluisterd naar de wensen en behoeftes van aanstaande mama’s. EN iedere aanstaande mama er stralend uit kan zien : wat een verschil met 25 jaar geleden!

Neem een kijkje op mijn webshop www.bigbellies.nl en laat je verrassen! Een aanbod van al meer dan 250 artikelen, zo goed als nieuw. Veel verschillende merken en scherp geprijsd, tot wel 70% goedkoper dan de nieuwwaarde. Ook bij Big Bellies kleding te koop die hip en hot is deze lente/zomer!
Tot mijn volgende blog, die gaat over trends op het gebied van positiemode voor de lente/zomer 2011!

Groet, Silvia

lees ook: zwangerschapsbroeken kopen

tweedehands positiekleding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *