Video van Sint: corona of niet, altijd een bezoek van Sint en Piet

video van sint

Delicia heeft hem: de video van Sint!

Jaja, ineens was hij daar weer, de vriend van ieder kind. Zagen we in het Sinterklaasjournaal. Mijn zoontje zit sinds vorige week maandag weer elke dag om 18 uur aan de buis gekluisterd. Maar dat zat hij eigenlijk altijd al rond die tijd, haha. Als ik druk bezig ben in de keuken, dan mag hij televisiekijken. Lekker makkelijk. Iets minder makkelijk om ‘m daar weer achter vandaan te krijgen…

Daar heeft “Video van Sint” een oplossing voor

Je kunt via een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas zogenaamde opvoedtips geven, zoals: probeer die televisie eens wat eerder uit te zetten. Het is niet te missen voor wie de boodschap bedoeld is, want degene ziet zijn foto (die je zelf kunt uploaden) en een door de Sint ingesproken voornaam vol in beeld op tv via hét boek van Sinterklaas. Tenminste… voor zover het boek niet leeg is!? Er zit namelijk ook een spannend verhaaltje in de ongeveer 14 minuten durende Video van Sint in 2021. En dit jaar heeft Profpiet een supersonische Pietenhulp gemaakt. Het apparaat zou het grote boek van Sinterklaas overbodig maken. Maar… dan moet dat apparaat natuurlijk wél goed werken!

persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas

Bakpiet

Wanneer alle informatie verdwenen lijkt te zijn, vraagt de Sint in de video om hulp aan Bakpiet. Want die weet natuurlijk nog wel uit zijn hoofd wat de kijker lekker vindt. Ook dat kun je namelijk tijdens het maken van jouw persoonlijke boodschap via het ‘keuzemenu’ aangeven. Op de DVD kun je als toetje o.a. vijf video’s bekijken waarin diezelfde Bakpiet gratis recepten verhuld, wanneer je de complete versie aanschaft. Aan de kijkende kinderen legt hij onder andere uit hoe je ‘Sints Lievelings-smoothie’ maakt. Terwijl Sint zijn boek bijwerkt en bekijkt, zijn er nog meer foto’s te bewonderen die je kon uploaden. De foto’s zijn vergezeld van complimenten en/of grappige opmerkingen die je uit een lijst met standaarden kunt kiezen. Ik weet nu al dat ik te horen krijg dat ik de liefste moeder ben, dat Bassie en Adriaan mijn helden zijn en dat ik wat meer moet gaan ontspannen. Dus mijn pakjesavond kan al niet meer stuk. Tenminste… als het maar wél goedkomt met die supersonische Pietenhulp dan! Ik zal je verklappen dat er aan het einde een feestje wordt gebouwd met alle Pieten. En terwijl de muziek wat harder gaat en je kind nog met open mond zit te kijken, heb je 2 minuten om de cadeautjes op hun plek te zetten. Die plek kun je ook weer uit een lijstje kiezen en Sint vertelt na afloop van de video waar de cadeautjes staan.

Maar je kunt dit ook leeg laten. En dan bijvoorbeeld de tv uitzetten. Zonder weerstand, maar met een (voor een extra bedrag) bijbestelde Pakjes Puzzel Speurtocht, die je als Post van Sint in je brievenbus ontvangt. De Video van Sint heeft naast de persoonlijke videoboodschap en wat gratis dingetjes dus ook allerlei extra’s die je er voor een klein bedrag bij kunt bestellen. De oogjes blijven nog wat langer naar de buis gericht met de vijf verschillende verhalen die Sint vertelt. Maar je hoeft niet alleen maar stil te zitten!

Sint Karaoke

Ga voor de 5 Karaokeliedjes met Danspiet erbij! Het nummer ‘Bang zijn in het donker’ komt goed uit na alle Halloweenactiviteiten van laatst: het groepje vrolijke, muzikale Pieten zorgen voor mooie dromen. En we leren weer wat nieuwe liedjes om te zingen bij de schoen. Je kunt een Tekening-in-de-schoen video erbij bestellen en/of een verjaardagvideo downloaden waarop de Sint je kind feliciteert met zijn/haar (X)e verjaardag. Kortom, er zijn zoveel opties dat ik hoop dat mijn zoontje zelf zal vragen of de tv alsjeblieft uit mag. Ik denk alleen dat ik dan zélf “NEE! ik vind het STOM dat die tv NU al uit moet!” zal roepen, want voor mij dus echt geen Sinterklaas zonder de Video van Sint

persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas

Het prijskaartje van de Video van Sint 2021:

Wat kost dat nou eigenlijk, zo’n Video van Sint? Nou, je kunt het eigenlijk zo duur maken als je zelf wilt. De download óf de dvd kost €14,95. Dan heb je:

 • het avontuur van 2021: Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp;
 • 6 onderwerpen (keuze uit 300 verschillende) waar Sint over voorleest, de onderwerpen zijn voordat je bestelt als voorbeeld te beluisteren;
 • 2 verschillende persoonlijke foto’s per persoon voor in het boek;
 • 3 algemene foto’s voor in het avontuur (bijvoorbeeld een vakantiefoto of gezinsfoto);
 • een afspeelduur van ongeveer 14 minuten (bij een volgende persoon komt er ongeveer 3 minuten bij);
 • 1-10 personen (waarvan alleen de eerste persoon is inbegrepen, voor extra personen betaal je extra)
 • Ik koos de complete versie (vanaf €19,95). Daarbij zitten naast de download én de dvd ook allerlei gratis extra’s t.w.v. €11,95 en dat zijn:
 • een verjaardagsvideo (gratis)
 • 5 recepten met Bakpiet (gratis)
 • een gesigneerde postkaart (gratis)
 • een envelop uit Spanje (gratis)

De extra opties die je kunt bijbestellen bij de Video van Sint:

 • 5 Karaokeliedjes met Danspiet voor €4,95 (zingen en swingen met o.a. het bekende Hey Hey Sinterklaas en de Pietengym)
 • 5 Verhaaltjes van Sint (als download) voor €4,95 (voor de oplettende kijker: dit zijn dezelfde dierenverhaaltjes als die van de Video van Sint 2019)
 • Extra kopie van de Video van Sint op dvd (maximaal 6), in een mooi dvd-doosje, met gesigneerde kaart en envelop €4,95
 • Pakjes Puzzel Speurtocht met Post van Sint voor €5,95 (inclusief verzendkosten)
 • Tekening in de Schoen Video (te up- en downloaden via een link in je mailbox) voor €4,95
 • Verjaardagsvideo: voor ieder kind een (algemene) video voor op zijn/haar eerstvolgende verjaardag (met leeftijd) waarin Sint hem/haar feliciteert voor €3,95

De download kan al binnen 1 uur via een e-mail binnen zijn (de mijne deed er 2 uur over). De dvd is af te spelen via een dvd/blue-ray speler of via een (spel)computer. De dvd wordt binnen 24 uur verzonden en zit in een neutrale envelop. Ik had ‘m op zondagavond besteld en dinsdag in de brievenbus, tegelijk met de Pakjes Puzzel Speurtocht.

Voor 2 personen inclusief alle extra’s was mijn bestelling €49,65. Dank u Sinterklaasje

nu je hier toch bent: neem eens een kijkje bij de Sinterklaas Bloghop!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *