De grote Sinterklaas Bloghop

bloghop

Hallo Sinterklaas blog-hopper!
Wat leuk dat je naar BabyenKind bent gehopt! Inmiddels ben je vast wel bekend met het bloghoppen. Maar mocht dit je eerste kennismaking zijn, dan leg ik het graag even uit.

Hoe werkt de Sinterklaas bloghop?


Het is heel eenvoudig, een aantal blogs doen mee met deze Sinterklaas actie: ze linken allemaal van de een naar de andere blog. En op elke site vind je een leuke win-actie. Als je gezellig van het ene naar het andere blog hopt, maak je 28 keer kans op een cadeautje!  En je leert weer eens andere blogs kennen, dat is toch altijd leuk.
Deze bloghop wordt georganiseerd door Esmee Branbergen van  website4mama en Amanda Gout van  KiDDoWz een dankjewel is hier op zijn plaats, want het is veel meer werk dan je denkt…

Wie is BabyenKind? En wat kan je winnen in de bloghop?

Voor de mensen die BabyenKind niet kennen, dit is een website voor moeders, van het zwanger worden (en eigenlijk al daarvoor) tot hun kinderen een jaar of twaalf zijn.

We houden van nuchter en duidelijk, we zorgen ervoor dat onze feiten kloppen en onze artikelen goed leesbaar zijn.  Maar….een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!  
Moeder zijn: elke dag anders en elke dag leuk! Lees eens het verhaal van een moeder

hoe noem jij dit dekentje?

Winnen

We geven dit dekentje weg: het is een babydekentje, een kinder speeldekentje, een dekentje voor zomaar mooi op de bank. Het is – denk ik – vooral een hebbehebbehebbe dekentje, van het merk Fresk
Schrijf hier onder wat voor een dekentje jij dit vindt, waar je het voor zou gebruiken, of hoe je het zou noemen…en wie weet is-ie straks van jou

Laten we eens gaan sinterklaas blog hoppen !!

Als je hier via de bloghop gekomen bent, dan kom je van het blog mamascrappelle.nl, waar je het spel geestenvlucht kan winnen, een mooi cadeau voor kinderen die van spannende spelletjes houden. Ik stuur je weer door naar https://www.kiddowz.net/, waar je een Lego advent kalender kan winnen. Daar had mijn zoon toen hij klein was, beslist een moord voor begaan…

Ik zou zeggen: doe mee en win, veel plezier ! En hop hop, naar het volgende blog

50 antwoorden
 1. Linda Scheven zegt:

  Wauw, wat een mooi dekentje. Mn meiden liggen hier altijd lekker onder een dekentje op de bank! Dit zullen ze super vinden om onder deze mooie chill-deken te mogen liggen

  Beantwoorden
 2. Elle zegt:

  een geweldig mooi dekentje voor onze jongste op bed, ze heeft het (volgens haar) altijd koud als ze gaat slapen en dit dekentje zal ze super mooi vinden.

  Beantwoorden
 3. Danielle Wolf zegt:

  Wat een mooi en kleurrijk dekentje! Ik zou het geven aan Sophia, een pasgeboren dochtertje van mijn collega, en het de naam paardensprong geven ( door net als bij schaken een paardensprong te maken kom je bij dezelfde kleur uit).

  Beantwoorden
 4. Willem de Wal zegt:

  Doe graag mee voor de buren die in december gezinsuitbreiding krijgen, dit dekentje zal waarschijnlijk een multi-functionele functie krijgen, zowel te gebruiken door mijn twee buurmeisjes als door de buurvrouw zelf voor te verwachten kindje. Een beter plekje kan dit dekentje niet krijgen.

  Beantwoorden
 5. Oma Will zegt:

  Via Mamascrapelle ben ik op uw blog gekomen en doe altijd graag mee met de Sinterklaasbloghop.
  Is altijd erg leuk dat hoppen en zo leer ik nieuwe blogs kennen.
  Ook doe ik graag mee voor dit prachtige dekentje, waar een klein kindje het lekker warm mee gaat krijgen deze winter.

  Beantwoorden
 6. Laura zegt:

  Een mooi dekentje om cadeau te geven aan mijn schoonzusje, zodat de baby er lekker op kan liggen spelen, of er onder om een beetje warm te blijven bij mama. 🙂

  Beantwoorden
 7. Vivian Bauptit zegt:

  Ik zou dit inderdaad een hebbedingetje noemen voor op de bank haha heerlijk gewoon! Zullen ons kindjes ook blij mee zijn en de kleuren bij elkaar zijn prachtig echt een leuk dekentje I love it!

  Beantwoorden
 8. Gerrie zegt:

  Heel leuk en vrolijk dekentje. Ik zou het gebruiken als speelkleed voor mijn kids, aangezien we geen vloerbedekking hebben. Ik zou het een happy-and-play mat noemen!

  Beantwoorden
 9. Natasja zegt:

  Oh wat een leuk dekentje! Ik denk dat dit een knuffeltroostdekentje voor op de bank wordt. De kinderen vinden het soms fijn om tot rust te komen, onder een dekentje te kruipen. En dit is wel een echt mooi knuffeltroostdekentje dan! Mochten ze zich niet helemaal fit voelen, dan is dit ook erg fijn.

  Beantwoorden
 10. Géneviève zegt:

  Als ik het dekentje een naam moet geven zal het simpel worden: blokjes deken. Haha, maar daarnaast is het een perfect cadeau voor mijn broer en schoonzus, die dit jaar voor het eerst ouders zijn geworden van een meisje. Ze is nu 7 maanden dus volop aan het ontdekken met kruipen en daar past zo deken perfect bij!

  Beantwoorden
 11. Debby Koeman zegt:

  Super leuk idee zo’n Sinterklaas bloghop, ik heb zo al een aantal interessante websites bezocht waarvan ik het bestaan niet wist. En het allerleukste is natuurlijk dat je ook nog bij iedere blog kans maakt op een mooie prijs. Graag waag ik een kansje op dit dekentje! Heerlijk om lekker warm onder weg te kruipen op de bank, met een filmpje of goed boek.

  Beantwoorden
 12. Marian B zegt:

  Wat een leuk kleurrijk dekentje! Ik doe mee voor mijn dochter, ze wil nog een dekentje voor haar poppen, ik denk dat ze deze geweldig zal vinden. En ik denk dat ze er zelf ’s avonds op de bank ook zelf wel eens onder weg zal kruipen.

  Beantwoorden
 13. Wessel zegt:

  Ik heb de foto aan mijn dochter laten zien en zij noemde het een ‘gekleurd blokken dekentje’. Zij ziet zichzelf er al heerlijk onder wegduiken!

  Beantwoorden
 14. Mama Jezz zegt:

  Wat een vrolijk dekentje. Ik denk dat mijn dochter deze zal gebruiken voor op de bank of op haar bed. Of we nemen hem in de winter mee in de bakfiets, zodat de jongens er lekker warm bij zitten!

  Beantwoorden
 15. Marja Legius zegt:

  Wij zouden het een zachte ondergrond vinden om spelletjes op te gaan zitten doen. Een verstopplek om onder te kruipen en een warme deken als we het koud krijgen

  Beantwoorden
 16. Denise zegt:

  Een peuterdekentje.
  Onze peuter ligt graag onder een dekentje of gebruikt het om te spelen. Waarschijnlijk zou het dekentje ook al snel ingepikt worden door de peuter.

  Beantwoorden
 17. Noortje zegt:

  Oh, ik hou zo van kleur! Dit dekentje is heerlijk om mijn voeten ’s avonds op de bank warm te houden, hoewel ik denk dat het dekentje snel zal worden ingepikt door de kindjes; die vinden dekentjes ook zo heerlijk!

  Beantwoorden
 18. Jikke T zegt:

  Dit is voor mij een deken die ik op de bank graag zou gebruiken. Een houd mij warm zodat de verwarming een graadje lager kan deken! Nog goed voor het milieu ook. Ik doe dus graag mee.

  Beantwoorden
 19. Judith zegt:

  De kinderen zijn geen baby meer, maar de baby dekentjes worden nog steeds gebruikt. Op de boot tegen de koude wind, op de bank lekker voor de tv, als vloerkleed in de hut. Een deken komt altijd goed van pas.

  Beantwoorden
 20. Linda zegt:

  Wat is hij leuk! Met drie kids in huis komt hij sowieso van pas! Voor de oudste van 5 lekker in bed, de middelste van 3 op de bank of als speelkleedje voor de baby van 4 maanden.

  Beantwoorden
 21. Pleegmoeder zegt:

  Hallo! 🙂
  Op deze heerlijke luie zondag hop ik een rondje langs de sinterklaas bloghop! Wat een leuk initiatief en wat een geweldige prijs geef je weg! Voor onze pleegkinderen zou dit een mooi sinterklaascadeau zijn, ze zijn gek op het bouwen van “boomhutten” oftewel hutten van dekens, kussens, stoelen en het liefst de hele overige inboedel. Toen ik onze pleegkleuter deze deken liet zien en vroeg hoe ze deze deken zou noemen zei ze: “Mama, dat is een Unicorn huttendeken!!!” Ik doe ik dus gráág mee! 🙂

  Ik wens jou alvast een geweldige sinterklaastijd,
  liefs van Pleegmoeder 🙂

  ps. helaas moet ik mijn naam en gegevens online geheim houden ivm de veiligheid van onze kinderen

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *