Kinderfeestje? lekker thuis vieren

kinderfeestje

Kidz-DJ, vier het kinderfeestje thuis!

Er zijn moeders die het kunnen, lachend op stiletto pumps een kinderfeestje organiseren. Na afloop van het feestje schenken ze glimlachend een glaasje droge witte wijn in ( die ze op tijd in de koelkast hadden gezet) Terwijl ze tevreden aan hun glas nippen, verdwijnen de puinhopen uit zichzelf….

Wij gewone stervelingen kunnen dit niet. Laat ik het anders zeggen 99% van de moeders ziet stilletjes best we een beetje op tegen het organiseren van een kinderfeestje. En dat vind ik helemaal niet raar.
Voor een goed kinderfeestje, ben je decorateur, cateraar, entertainer, spelleider en scheidsrechter tegelijk. Dat zijn gewoon veel te veel rollen.

Veel ouders kiezen er dan ook voor met de kinders op stap te gaan. Persoonlijk vond ik dat ook weer heel veel gedoe: je moet voldoende auto’s hebben, je moet veel meenemen en ben je dan op de attractie aangekomen, moet je overal ogen hebben. Vooral in je achterhoofd..

Thuis een kinderfeestje vieren

Thuis feestvieren is echt zo veel relaxter. Je hebt pleisters bij de hand en je kan dat ene kindje wat helemaal niks wil, veilig achter een game parkeren..
Maar, zoals ik al zei: thuis is ook heel veel gedoe. Daarom is het slim om het beste van twee werelden te combineren en gewoon een kinderdisco in huren. Dat kan al voor kleuters, zo super schattig!

Een kinderdisco inhuren kost je ergens tussen de €25 en €17 per kind, dat is minder dan een kaartje voor de dierentuin. Oke, het is meer dan een kaartje voor het zwembad, maar die zwembad disco heb ik nooit aangedurfd. Je zal het vreemd vinden, maar ik sta op het standpunt dat ieder kind met al zijn tanden naar huis terug breng.

Een kinderdisco thuis, met een limonadefontein of rook ballonnen en na afloop wordt de rommel keurig opgeruimd. De moe gedanste  kinderen zet je voor een filmpje, terwijl je de pizza’s in de oven schuift en…glimlachend van een glaasje droge witte wijn nipt…

lees ook eens: ik wou dat ik de juf was

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *