Voordelig Pampers kopen.

pampers

Toen ik mijn oudste dochter kreeg – 35 jaar geleden – en binnen een jaar alleenstaande moeder was, moest ik echt erg op de centjes letten.
Nu deed ik dat toch wel, maar met een kleintje wordt het toch allemaal anders. Alleen al aan de pampers ging ik zo ongeveer failliet. Je snapt dat ik altijd speurde naar een goede pampers aanbieding.

Er waren destijds wel goedkopere oplossing: de inleg luier bijvoorbeeld, een plastic strikslipje waar je een papieren luier inlegde bijvoorbeeld. Dat waren onhandige dingen. Daar durfde ik op de crèche niet mee aan te komen…

Natuurlijk waren er ook toen moeders die absoluut vast hielden aan de ouderwetse katoenen luier. Dappere moeders vond ik dat, maar ik voelde er niks voor. Vooral de geur…..je snapt wat ik bedoel.
Ik stond al overal alleen voor: ik vond dat luiers wassen daar echt niet bij hoefde te komen.

Dus nam ik elke week de reclame folders door, op jacht naar een aanbieding. Internet? Wat-is-dat?
Het is niet meer voor te stellen, dat we het zonder deden. Was ik nu in dezelfde positie als toen, dan maakte ik relaxed gebruik van een site als Supersales. Wat een tijdbesparing is dat zeg. Site aanklikken en met welgeteld twee klikken, zit je midden in de Pampers. Kiest u maar: maat, soort hoeveelheid en de winkels waar je dit koopje kan scoren. Hetzelfde doe je met billendoekjes, rompertjes, slofjes, noem maar op.

Nooit meer door alle folders van Albert Hein, Kruitvat, Hoogvliet en DA – en noem alle winkels maar op – bladeren. De Nee Nee sticker kan op de deur. Dat is ook weer milieu vriendelijk.

Elke moeder zal zo haar eigen redenen hebben om voor Pampers te kiezen. Maar ook als je niet elk dubbeltje hoeft om te draaien, geeft geen enkele moeder graag meer uit dan nodig. Kinderen zijn tenslotte al duur genoeg. En – laten we eerlijk zijn – een baby shirtje kopen, is veel leuker dan een pak Pampers kopen.

Dus lieve moeders, veel plezier met Supersales en o ja: koop ook eens iets leuks voor jezelf.

Lees ook eens over zindelijk worden of lees wasbare luiers

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *