Een baby foto-shoot

babyshoot

Een baby- foto shoot

een leuk kraamcadeau

 Niet zo lang geleden vroeg ik op het forum, wat nu eens een het origineelste kraamcadeautje was geweest dat je ooit gekregen had.
Daar kwamen veel leuke antwoorden op, maar ik miste een cadeautje. Het cadeautje dat ik zelf aan mijn nichtje gaf toen ze bevallen was van haar eerste kindje.
Een baby fotoshoot. Of, om preciezer te zijn: een just-born shoot.
Mijn zuster ( haar moeder ) zag er de meerwaarde niet zo van in en omdat we zusters zijn en alles tegen elkaar mogen zeggen, zei ze dat ook.

 de babyshoot

Ik kan je vertellen, ze veranderde rap van gedachten, toen de  baby fotoshoot had plaats gevonden. Niet alleen had ze allerliefste foto’s van haar eerste kleinkind, er was ook een prachtige foto bij van haar stralend gelukkige dochter met baby.
De dochter zelf was heel blij met de foto’s ( en dus ook met mij..) De foto hangt inmiddels al 4 jaar aan de muur. Het baby-tje van toen, is nu een eigenwijze kleuter.
Van wie ze dat eigenwijze toch heeft, dat is nog even de vraag.

Twee jaar geleden kreeg de kleuter een broertje. En geloof het of niet, maar nu was het mijn zusje die de baby foto shoot cadeau wilde doen! Heel jammer voor haar, maar ik heb mij vast voorgenomen de tante-die-de- babyshoot-cadeau geeft te worden. ( en nu niet zeggen dat jullie wel weten van wie mijn nichtje dat eigenwijze heeft!)
Ik vind het echt een leuk cadeautje: in deze tijd waarin we met onze mobiel alles vastleggen wat los en vast zit, is het goed voor zoiets moois als een pasgeboren baby, even de tijd te nemen. En het weldoordacht en zorgvuldig vast te leggen.
Voor later.

Lees ook: Geef jij het juiste voorbeeld?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *