Welke baby artikelen heb je echt nodig?

baby artikelen

Wat heb je voor een babyuitzet echt nodig?

Dat is een vraag die moeilijker is dan je denkt….
Ik geef je een voorbeeld: Ga eens in je keuken staan en kijk om je heen.Wat heb je in de keuken allemaal nodig? Een gasfornuis, pannen, snijplanken, messen en vorken.
Een ovenwant en een afdroogdoek. Veel meer heb je niet nodig. Toch als er van je gevraagd zou worden alles wat je niet echt nodig hebt weg te doen, dan zou je dat lastig vinden. Die extraatjes, die maken het nu net zo leuk allemaal…

Je baby uitzet

Zo is het met een baby  uitzet ook. Er zijn dingen die je echt nodig hebt, klik hier voor onze babyuitzet lijst.  Je ziet daar een duidelijk overzicht van zaken die je echt nodig hebt en extraatjes.
Dat maakt de zaken direct een stuk overzichtelijker! Je hebt absoluut lakens en dekentjes nodig ( ja meer dan een dekentje, een baby kan het hele bedje onder spugen of poepen). Maar een sluiertje boven de wieg, dat is echt een extraatje! Net als een pyjamaatje. Het staat echt schattig, zo’n uk in een piepklein pyjamaatje.. Maar heus, je baby slaapt even lekker in een box pakje…
Je kan een hoes kopen voor je het aankleedkussen, maar je kan er ook gewoon een handdoek over leggen..

Een flessen en potjes warmer kan reuze handig zijn, maar vroeger zetten de moeders de potjes en flesje in een steelpannetje met warm water.
En zo zijn er natuurlijk nog veel meer besparingen te bedenken, waarmee je je kindje niet te kort doet, en je je  portemonnee spaart.

Moet je alle babyartikelen kopen?

Een andere vraag is  of je alles wat je echt nodig hebt ook allemaal daadwerkelijk moet  gaan kopen ? Je ziet in veel families dat de grote spullen zoals commode, badje, wiegje en wagen gewoon gezellig aan elkaar worden doorgegeven.
Goed voor het milieu ( want minder afvalstoffen) en ( weer )  goed voor je portemonnee.

Als je geen tweedehandsjes wil

Mocht je er nu niet zo van houden om spullen van een ander over te nemen, of je bent toevallig de eerste in de familie en vrienden kring bent die zwanger is. Dan zijn er andere manieren om een beetje voordelig aan je babyuitzet te komen, zonder dat je de kwaliteit van je spullen te kort doet! Een outlet, bijvoorbeeld limango-outlet. nl  kan je een enorme besparing opleveren. Soms wel tot 80% ! Dat is echt de moeite waard! Met outlet artikelen is niks mis. De verkoper handelt direct met de producenten, zo gaat er geen geld naar de tussenhandel en daar profiteren jij en je baby van.

Neem bv eens een kijkje bij de babyproducten van limango. Daar zie je een heleboel artikelen die je nodig hebt en ook een heleboel leuke extraatjes. Die je misschien niet echt nodig hebt, maar die het leven zo leuk maken. En dat heeft een moeder ook nodig!  Want wat is er nu op dit moment belangrijker dan het bij elkaar brengen van het meest geweldige baby-outfit dat er maar te bedenken is!

Lees ook: Creatief met de foto’s van je kinderen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *