Baby Isa met beenafwijking wint grote fotowedstrijd VS

nieuws

Je zal toch maar net zeven maanden oud zijn en nu al een bekend gezicht hebben, een beroemd gezicht zelfs. Isa Slish overkwam het. Het meisje dat geboren is in de Amerikaanse staat Oklahoma won de Gerber Baby wedstrijd van 2022. Dit is een wedstrijd die in Amerika ieder jaar opnieuw wordt gehouden door Gerber, een babyvoedingsfabrikant.
En waarom is deze winnaar zo bijzonder? Omdat ze een deel van haar rechterbeen mist.

Wij mogen misschien nog nooit van Gerber gehoord hebben, in Amerika is dat wel anders, daar kent iedereen het merk. Het bedrijf kiest elk jaar uit duizenden inzendingen een baby, die voor dat jaar, het gezicht van het merk wordt.

En dat is dus dit jaar Isa, je komt haar op alle mogelijke beeldschermen tegen, met haar grote ogen en beeldschone wimpers. “De jury werd overdonderd door haar overweldigende blijdschap en schitterende persoonlijkheid“, schrijft het bedrijf op haar website. 

wie is baby gerber

Haar moeder Meredith vertelt over haar: “Isa is een sterk, fantastisch klein meisje dat graag in interactie is met de wereld om haar heen. Niets kan haar stoppen”.

De ouders van Isa wisten al voor haar geboorte dat ze een afwijking had aan haar been. De ouders hopen dat Isa’s verkiezing tot Gerber- baby zal bijdragen aan meer acceptatie van kinderen met een  lichamelijk afwijking.

Er worden al 12 jaar Gerber-Baby’s verkozen, ook wel ‘Chief Growing Officer’ genoemd. En het bedrijf is echt heel modern en open. Eerdere winnaars waren bijvoorbeeld Lucas (2018) met het syndroom van Down en Kairi (2019) met een Hmong-achtergrond, een etnische minderheid uit China. Het is niet niks uitgekozen te worden tot winnaar. De baby is het hele in alle marketingcampagnes en op de sociale mediakanalen van  Gerber te zien. Als dank voor deze inspanning krijgt het gezin 25.000 en een jaar lang gratis babyvoeding ( van Gerber, maar dat snapte je al). Plus 1000 kleding geld en …een cadeaubon voor een winkel met babyservies

leer het verhaal op RTL en lees ook eens: RS virus weer opgeleefd

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *