Snelle redt mislukte 1-april grap op school in Deventer

Ieder jaar proberen scholen en bedrijven elkaar te overtreffen met de leukte 1-april grap. Maar niet elke poging daartoe pakt leuk uit. Op de Deventer Leerschool was dat dit jaar al helemaal het geval. Maar een week later werden de leerlingen toch nog aangenaam verrast.

Ze hadden het zo leuk bedacht. Als 1-april grap was er uit naam van de Deventer Leerschool een bericht rondgegaan dat rapper Snelle zou komen optreden. Maar toen alle leerlingen er enthousiast en met handtekeningenboekjes helemaal klaar voor stonden kwam niet de bekende rapper tevoorschijn, maar de directeur en een stagiaire. Zij probeerden de boel nog te redden door samen een rap ten gehore te brengen. Maar daar trapte natuurlijk niemand in.

Mislukte 1-april grap loopt toch nog goed af

Niet alleen de leerlingen waren hevig teleurgesteld door deze gebeurtenis, ook een heel aantal ouders schoot het in het verkeerde keelgat. Zij verstuurden daarop een mail naar het management van Snelle. Die op hun beurt weer aan de rapper doorgaven wat er voorgevallen was. En ook hij vond dit geen leuke 1-april grap. Hij besloot het goed te maken met de leerlingen van de Deventer school, notabene de stad waar hij zelf vandaan komt.

De leerlingen werden eigenlijk nogmaals in het ootje genomen, maar dit keer met een veel leukere reden. Onder het mom van een brandoefening werden zij naar het schoolplein gelokt, waar dit keer toch een echt podium stond met een dj en met de enige echte rapper Snelle.

Meester Joeri werd op het matje geroepen en moest beloven nooit meer zo’n foute 1-april grap uit te halen. Maar uiteindelijk mocht hij toch zijn lievelingsliedje nog uitkiezen en zelfs meezingen en zo liep het deze keer toch nog verrassend goed af…

Bron: NOS

Lees ook: Kabinetsplan: adoptie uit buitenland voortaan alleen nog via de overheid

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *