stijlvol gekleed tijdens je zwangerschap

zwangerschaps kleding

Stijlvol gekleed tijdens je zwangerschap

Je bent in blijde verwachting; naarmate de maanden vorderen, verandert je lichaam steeds meer en verschijnt er een prachtige ronde buik. Klein nadeel: je kunt je favoriete kledingstukken niet meer aan. Gelukkig is er tegenwoordig zoveel keuze op het gebied van zwangerschaps kleding, dat je er tijdens je zwangerschap net zo stijlvol bij kunt lopen als normaal. Wij geven je een paar handige tips voor het samenstellen van je zwangerschapsgarderobe.

Een paar snelle tips voor stijlvolle kleding

    • Kies voor goede basicsHet nadeel van zwangerschaps kleding, is dat je deze doorgaans maar een paar maanden draagt. Zorg er daarom voor dat de positiekleding die je koopt veelzijdig en gemakkelijk te combineren is. Dan hoef je uiteindelijk minder items aan te schaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aantal goed zittende broeken, een legging, een jurkje, een paar T-shirts en een vest.
    • Gebruik accessoires Een andere reden waarom je met een paar goede basics al een heel eind komt. Deze kun je naar hartenlust combineren met leuke accessoires. Een sjaal of een opvallende ketting (zoals je die bijvoorbeeld in deze webshop vindt). Het kan je look in één keer een nieuwe draai geven.
    • Draag tweedehands De keuze voor tweedehands items is goed voor je portemonnee én een mooie manier om positiekleding die niet meer gedragen wordt een tweede leven te geven. Misschien heb je wel vriendinnen die net een zwangerschap achter de rug hebben, maar ook online tweedehands kleding kopen is natuurlijk een mogelijkheid.
    • Let op de maat Wanneer je  zwangerschaps kleding koopt, kun je normaliter kiezen voor de maat die je anders ook hebt. Toch hangt het ook van het merk af hoe een kledingstuk valt. Pas kledingstukken daarom altijd, om te zien hoe ze vallen.
    • Koop comfortabel ondergoed Het mag een detail lijken, maar het dragen van het juiste ondergoed zorgt ervoor dat je je comfortabeler voelt. En dat je bovenkleding mooier valt. Omdat je niet kunt voorspellen hoeveel je borsten zullen groeien, kun je nieuwe BH´s het beste uitzoeken op het moment dat je ze nodig hebt. Als het op slips aankomt, kun je kiezen voor speciaal positie-ondergoed dat je buik bedekt. Je kunt echter ook je normale ondergoed een maatje groter kopen en onder je buik dragen.

Lees ook: Het is een meisje

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *