Dromen, durven, doen

dromen durven doen

Dromen Durven  Doen : Een eigen bedrijf starten.

Als je besluit om een eigen bedrijfje te starten is dat best wel spannend. Je stapt namelijk uit je oude vertrouwde comfort zone en het is maar afwachten of de wereld op jou enje ideeën zit te wachten…
Nu heb ik gelukkig iets bedacht waar ik niet gigantisch veel geld in hoef te investeren, dus hoef ik niet wakker te liggen van schulden bij de bank. Ook hoef ik niet bang te zijn dat mijn doelgroep op zekere dag niet meer zal bestaan. Kom op; zwangeren, die zijn van alle tijden!
En om een bepaalde vaste basis te houden werk ik nog 20 uur per werk in een ziekenhuis. Zoveel mogelijk dus ingedekt en toch was het maar wat spannend om mijn product op de markt te brengen.

Iedereen enthousiast

Collega’s, familie en vriendinnen waren razend enthousiast. Maar vinden zij niet alles leuk wat je doet? Nadat mijn visitekaartjes, flyers en site klaar waren heb ik met mijn Prachtige Buiken op de grootste jaarmarkt van Nederland gestaan. Ook het eerste uur met bibberende knietjes hoor…Bang dat iedereen het druk zou hebben behalve moi.
Angst voor niks, want het was een succes. Heel veel mensen kwamen kijken, voelen, praatje maken en vragen stellen. En hoe vaak ik die dag niet gehoord heb; hadden ze dat maar in mijn tijd gehad!
Vanaf die dag was mijn angst weg. Geen angst meer voor het onbekende, hup er voor gaan.

En wat blijken er leuke dingen op je pad te komen als je de onbekende wegen inslaat. Je leert niet alleen onwijs veel leuke nieuwe mensen kennen er gaan ook steeds meer deuren voor je open. Vrouwen zijn namelijk vaak heel lief en goed voor elkaar. Folders uitwisselen, elkaar linken op de site, YOU LIKE ME op Facebook en I LOOK YOU, het gaat allemaal vanzelf. Niks concurrentie strijd. En ik ga overal in mee en twitter er tegenwoordig met meer dan 400 volgers ook al vrolijk op los.

Blog: over dromen durven doen, gesproken..

Zie nou deze Blog, het is toch een feest dat ik hier voor gevraagd word. Lekker even over mezelf en mijn buiken kletsen. Heerlijk zo’n platform.
En laatst werd ik benaderd door een student fotografie of ze mij mocht interviewen over mijn buiken. Ze gaat als afstudeerproject een tijdschrift maken voor de zwangere vrouw. Was via Google op mijn site terecht gekomen en vond het een unieke vorm van kunst.

Natuurlijk als ik iemand kan helpen; kom maar langs. Was een waanzinnig leuk gesprek, met een heel leuk staartje..Diezelfde student bleek namelijk ook als journaliste voor het blad de Flair te werken. En dus kom ik met mijn Prachtige Buiken half april in de Flair gestaan!!! Echt een droom die uitkomt. Aanstaande maandag is de fotoschoot. Ik ben zo benieuwd. Volgende maand hoor je hoe het was.

Loop je nu zelf ook met een idee rond in je hoofd, maar durf je de stap nog niet goed te zetten. Geef jezelf een duwtje in de rug en ga ervoor. Zo leuk om iets te doen waar je volledig achter staat. En na de eerste onzekere tijden zul je zien dat het steeds leuker wordt!

Dromen, durven, doen mijn nieuwe motto.

Lees ook: tweedehands zwangerschapskleding verkopen voor een goed doel !

Groetjes, Rachèl

p.s. en het allerleukste wat me de laatste tijd is overkomen heb ik nog niet eens verteld. Ook in mijn buik groeit weer een prachtig kindje!

dromen durven doen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *