Een veilig autostoeltje kopen

veilig autostoeltje kopen

Een veilig autostoeltje kopen

Je hebt net een baby gekregen. Dan weet je dat het voor de ontwikkeling heel goed is als je je kindje op een gegeven moment lekker met je meeneemt als je ergens naartoe gaat. Je kleine man of vrouw leert de wereld om zich heen kennen en went aan bezoekjes en dagtripjes. Als je dat doet en je kind in de auto wilt vervoeren, moet dat uiteraard op een verantwoorde wijze. Niet alleen is dit wettelijk verplicht, maar het geeft uiteraard een veilig gevoel als je kind goed en stevig zit.

veilig autostoeltje kopen

Het juiste autostoeltje kopen

Wil je een echt veilig autostoeltje kopen, dan moet deze aangepast zijn op de lengte en het gewicht van je kind. Elk autostoeltje laat in de productomschrijving zien of het voor jouw kind een geschikte keuze is. Ruwweg bestaan er twee modellen autostoeltjes. In een achteruit-rijstoeltje of reboarder zit je kind tegen de rijrichting in. We adviseren om zo lang mogelijk gebruik te maken van reboarders. Onafhankelijk onderzoek heeft meermalen aangetoond dat een reboarder zorgt voor extra veiligheid. Het autostoeltje met de rijrichting mee wordt geadviseerd als je kind zwaarder dan 13 kg is of wanneer het hoofdje boven het stoeltje uitkomt.

Ga je een autostoeltje kopen, kijk dan ook naar de bevestigingsmogelijkheden in je auto. Alle moderne auto’s vanaf bouwjaar 2000 zijn voorzien van Isofix-connectoren. Een autostoeltje met gordelbevestiging en Isofix-bevestiging geeft je veel zekerheid.

veilig autostoeltje kopen

Veiligheid en comfort

Babyveilig is een online leverancier van alle benodigdheden voor je baby of jonge kind. Babyveilig is een jong bedrijf met een duidelijke focus. Uitsluitend die producten waarvan de veiligheid boven elke twijfel verheven is, krijgen een plaats in het assortiment. Voor ouders heeft dit het duidelijke voordeel dat ze nooit enige twijfel hoeven te voelen als ze online hun babyspullen bestellen. Veiligheid is echter niet het enige waar Babyveilig zijn producten op selecteert. Je baby of dreumes moet zich ook zo comfortabel mogelijk voelen. Dan pas wordt een autostoeltje kopen en op stap gaan met je kleine kind echt een feestje.

Gebruiksgemak is belangrijk

Onze drukke levens vragen veel van ons en vaak komen we tijd te kort. Daarom mag je van jouw autostoeltje ook verwachten dat je het gemakkelijk monteert en weer losmaakt. Het is belangrijk dat een autostoeltje kopen een belangrijke stap is en het een gerust gevoel geeft als je kind maximaal veilig en comfortabel is.

Lees ook: je kinderen goed aankleden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *