Een vakantie naar Turkije, wat een goed idee!

vakantie Turkije

Een vakantie naar Turkije 

staat hier al lang op het verlanglijstje. En dat is niet zonder reden. Turkije is een prachtig land, met een heerlijk klimaat. Het heeft een rijke historie, mooie stranden, je  kan er fantastisch eten en heel leuk sjoppen. Wat staat de operatie: vakantie Turkije in de weg?

Niks natuurlijk. Het is alleen een kwestie van organiseren. Dat is voor van die diehard kampeerders, die wij zijn, even wennen. Maar kom op, altijd maar weer die tent in de achterbak gooien, dat heb je op een gegeven moment ook wel gezien. Tijd voor verandering!

Ik weet niet of het jullie wel eens is opgevallen, maar wanneer je spreekt over:  vakantie Turkije, dan hoor ik nooit nare verhalen. Integendeel! Mensen zijn onveranderlijk vol lof over hun vakanties in zonnig Turkije. De all-inclusive hotels zijn altijd uitstekend. En om de een of andere reden ( vraag me niet welke ) vinden de kinderen het altijd fantastisch om keer op keer een ijsje te mogen halen.
De stranden zijn gemaakt voor gezinnen met kinderen…

Voor ons is alleen maar luieren, lezen en eten en in het water dobberen, toch niet helemaal voldoende voor een geslaagde vakantie. Wij willen nu eenmaal graag wat cultuur snuiven. Gelukkig vinden onze kinderen “oude stenen”  bekijken ook nog steeds geweldig leuk. Zonder moeite krijgen we ze mee. ( Als ze tenminste de volgende dag weer lekker naar het strand kunnen)

Daarom denk ik erover om onze vakantie Turkije te boeken naar de Turkse Riviera. Volgens mij wacht ons daar de perfecte combinatie van strand en cultuur. Het oude stadje Antalya wil ik graag bezoeken. En de poort van Hadrianus is vast een bezoekje meer dan waard. En ik wil wel eens zien of de amfitheaters in Turkije net zo imponerend zijn als die in Griekenland.

vakantie turkije

Vakantie Turkije…..ik geloof dat ik de koffers maar eens tevoorschijn ga halen. Dan laat ik manlief even de boeking doen..

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *