een rondreis door Thailand met de kinderen

thailand

Jullie hebben vast allemaal de blogs Van Margaret van Oers gelezen, waarin zij vertelt over haar avonturen in Thailand, waar zij haar zoon en kleinkinderen bezoekt, en op zoek gaat naar leuke kleren en spulletjes voor haar winkel.

wil jij ook naar thailand met kinderen


Roept dat bij jullie ook niet af en toe het verlangen op naar Thailand af te reizen en zelf al dat prachtigs te bekijken?
Bij mij wel! Volgens mij is Thailand een land waar je prima met kinderen naar toe kan. Persoonlijk zou ik wachten met  rondreizen door Thailand tot de kinderen minimaal een jaar of acht zijn. Dan kunnen ze de pracht en het bijzondere van een land als Thailand ten volle waarderen en bezorg je ze een ervaring die ze hun hele leven niet meer zullen vergeten!

Natuurlijk wil je met je kinderen aan die heerlijke witte Bounty stranden liggen En dat vinden je kinderen ook vast geweldig. Alleen na een paar dagen wordt het wel tijd voor actie ! Wist je dat je ook met de kids prima een paar dagen in Bangkok kan doorbrengen?
Maak er bijvoorbeeld eens een fietstour met een gids langs minder bekende plekjes in Bangkok. Moet lukken, wij Nederlanders worden immers op de fiets geboren. En vergaap je daarna eens aan de on Nederlandse pracht en praal van het koninklijk paleis. Echt je zal je ogen uitkijken.
Hebberig geworden van zoveel moois, plan je een shopmiddag in…

Uitgeshopt  of hou je helemaal niet van winkelen (dat kan ook nog natuurlijk) ga dan met je kinderen naar  Khao Sok National Park. Niet alleen voor adembenemende natuur, maar dit is je kans om olifanten en apen in het wild te zien. En dat is heel iets anders dan de dierentuin, dat verzeker ik je!

Van zoveel natuur en cultuur wordt een mens natuurlijk hongerig. Gelukkig kan je in Thailand overal voor een gering bedrag heerlijk eten. De Thaise keuken is zo uitgebreid dat zelfs je aller, aller lastigste eter eten zal vinden wat hem/haar heerlijk smaakt! Wedden dat jij thuis nog regelmatig een curry op tafel zet?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *