Samen met de kinderen een dagtrip maken op een shetlander?

shetlander

Samen met de kinderen een dagtrip maken op een Shetlander?

Hebben jouw kinderen wel eens op een Shetlander gereden? Een uurtje? Of alleen een rondje rondstappen? Of ben je misschien wel eens een hele dag met een Shetlander op pas geweest?

Dan ben je misschien wel verliefd geworden op dit stoere paardenras. Afkomstig van de koude en onherbergzame Shetland eilanden, waar de temperatuur laag is en het voedsel schaars, ontwikkelde dit ras zich tot een ijzersterk paarden soort.
De Shetlander is een van alle markten thuis paardje: je kan er op rijden,je kan hem een rijtuig laten trekken en je kan hem gebruiken als lastdier.
Het zijn slimme paardjes, die gemakkelijk nieuwe dingen leren en het is dan ook niet gek dat menigeen, dolgraag zo’n wil hebben of verzorgen.

Hoofdstellen en meer

Bij Minihorseshop.nl kan je voor all producten voor een Shetlander terecht, bij voorbeeld voor hoofdstellen, maar ook halsters en lijnen en bitten.
De Minihorseshop heeft het grappige onderschrift “The bigshop for small horses” Het is inderdaad een grote winkel, met mooie spoelen voor kleine paardjes ( die vast ook heel leuk zouden staan bij grote paarden)
Wat ik persoonlijk heel leuk vind, is dat tegenwoordig de benodigdheden voor paarden zulke leuke kleurtjes hebben. Toen ik nog paardreed ( lang geleden ) was alles bruin of groen. Nu kan je een kek oranje halster krijgen en een pink hoofdstel. Lekker vrolijk en veel persoonlijker dan die eeuwige bruine hoofdstellen.

lees ook: speelgoed voor babyenpeuter

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *