Met de kinderen naar Costa Rica

reis naar costa rica

Dromen van een reis naar Costa Rica

Ik speel nooit mee in loterijen, de kans dat ik een miljoen win, is geloof ik een op de 5 miljoen of zoiets. Waarom zou ik mezelf gek maken?
En bovendien, ik ben een gelukkig en tevreden mens, ik word heus niet gelukkiger van een miljoen…

Maarrrrrr,

Soms droom ik even weg en denk ik: hmmmmm, verre reizen maken met de kinderen, dat is toch wel heel leuk. Een rondreis Costa Rica bijvoorbeeld. Daar hoef je toch de loterij niet voor te winnen? Dat moet met  wat sparen gewoon te doen zijn.

 Wat zijn er leuke reizen te vinden bij Sawadee !  Van Georgië tot Vietnam, van Mexico tot Canada.
Voor avontuurlijke gezinnen, zeggen ze. Nou daar durf ik mijn gezinnetje best onder te scharen. Wij zijn niet bang uitgevallen (nou ja, tikje hoogtevrees) en we lusten alles.

Terug naar een reis naar Costa Rica

Zo’n reis, dat is toch echt smullen ! Je maakt niet al te lange reisdagen, dat is natuurlijk fijn want avontuurlijke mensen en ongeduldige kinderen, houden niet van lang in de auto zitten. Bijna alle lodges en hotels hebben een zwembad, en dat maakt eventueel lang in de auto zitten vast wel weer goed.
En dan wat heeft zo’n reis door Costa Rica veel te bieden!! Zweven tussen de boomtoppen ( oke die is voor de rest van de familie ) krokodillen en schildpadden zien en een paar dagen meelopen op een echte range! Geweldig toch?

Naast alle avonturen zoals paardrijden tussen de brulapen( zien we ook eens echte ☺) is denk ik het grootste avontuur dat je samen met je kinderen je in het onbekende stort. Alles is nieuw voor iedereen, op zo’n reis door Costa Rica Dan leer je elkaar natuurlijk echt kennen en zie je vast kanten van elkaar die je eerder nog niet gezien had.

Laten we maar gaan….

lees ook eens: met de kinderen naar Londen en Parijs

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *