Een weekend weg met de baby: 4 praktische tips

weekend weg met de baby

Wat een leuk vooruitzicht om lekker een weekend weg met de baby te gaan. Er tussenuit met een kleintje vergt natuurlijk wat meer voorbereidingen, maar dat maakt het genieten samen straks helemaal compleet. Waar gaat deze bijzondere vakantie vol unieke ervaringen naartoe? In dit artikel delen we vier handige tips om er met elkaar een geweldige tijd van te maken. Een onvergetelijk weekendje weg gegarandeerd!

Maak een inpaklijst

Wil je echt niets vergeten op vakantie? Dan is het aan te raden om een lijstje te maken met alle spullen en producten die nodig zijn om er een relaxt weekend weg met baby van te maken. Natuurlijk is alles te koop, maar als je lekker op pad bent dan wil je niet zoeken naar winkels om nieuwe spulletjes te kopen. Dan wil je gewoon genieten van elkaar en de fijne tijd samen delen. Een inpaklijst kan dé oplossing zijn. Schrijf in de twee weken voor het weekendje wegmet de baby  alles op wat er steeds in je op komt. Zo maak je de lijst volledig en weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Geniet met elkaar van een zorgeloze tijd, bijvoorbeeld tijdens een weekend weg op een heerlijk vakantiepark. Je kunt er niet alleen leuke activiteiten ondernemen en genieten van een subtropisch zwemparadijs, maar ook de mooiste natuurgebieden ontdekken met de kleine erbij. De mogelijkheden voor een weekend weg bij Center Parcs zijn eindeloos, veel plezier!

Wat moet er op het laatste moment nog mee?

Naast een ‘gewone’ inpaklijst, kan je ook een ‘last minute’ lijst maken. Daarop zet je alle spullen die je op het laatste moment nog even in de tas moet stoppen. Denk aan een oplader, flessen, speentje, favoriete knuffel van de kleine en lenzenvloeistof bijvoorbeeld. Een paspoort, portemonnee en rijbewijs zijn ook belangrijke spullen die je niet moet vergeten. Kan je overal een vinkje bij zetten? Dan kan de vakantie beginnen. De eerste vakantie met elkaar als gezin vol unieke ervaringen. De mogelijkheden bekijken voor een babyvriendelijke vakantie kunnen wij zeker aanraden. Hoe fijn is het als alles van babybedje tot kinderstoel al voor je klaar staat en je alleen nog maar van elkaar hoeft te genieten? Zeg ‘ja’ tegen jouw gezin, ultieme genietmomenten en tijd samen doorbrengen met dierbaren. Bijvoorbeeld in een gezellige cottage of  lekker zwemmend in een subtropisch zwemparadijs. Dat gaat een fantastisch weekend weg met de baby worden!

De kinderwagen en/of een draagzak

Wat ga je gebruiken tijdens dit weekend weg met de baby? Met een kinderwagen ben je een stuk flexibeler om te gaan en staan waar je graag zou willen. Is de baby het gewend om in een draagzak te worden gedragen? Dan kan het ook fijn zijn om deze mee te nemen, zo creëer je voor de kleine een geborgen gevoel. Geniet van elkaar!

Favoriete items van de baby

Natuurlijk mogen de favoriete spulletjes van de kleine niet ontbreken tijdens dit weekendje weg. Denk aan het speelkleed, de favoriete knuffel, een speentje of populaire speeltjes. Zorg ervoor dat deze spullen ook aanwezig zijn tijdens dit weekendje weg, dat maakt het voor de kleine nog gezelliger en leuker. Maak het jezelf bovendien een stukje makkelijker door te gaan voor een vakantiepark die ervaring heeft met babyvakanties, kies de expert!

Geniet met elkaar van dit heerlijke weekend en maak mooie herinneringen samen. Vergeet ook de camera niet mee te nemen, zodat deze mooie momenten vastgelegd kunnen worden voor in het eerste fotoboek van de kleine! Goede reis en fijn weekend!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *