je kinderen goed aankleden

aankleden

Je kinderen leuk aankleden, hoe doe je dat

Je kinderen goed aan kleden: makkelijker gezegd dan gedaan?
Toen dochter lief nog een lief klein hummeltje was, was ze niet zo lief, als het ging om kleren te kopen. Mevrouwtje had heel duidelijk haar eigen stijl.  Die ik het beste in twee woorden kan samenvatten: Roze en Wijd…Want wat heb je aan een jurk als je er niet in kan dansen?

Zoonlief was wat dat betreft een verademing: hij trok alles aan wat ik voor hem kocht, zo lang hij maar niet mee hoefde naar de winkel…
Toch kan ik enorm naar die tijd terug verlangen, vooral als het zo rond kerst is.
Kerst is echt het moment om je kinderen eens te verwennen met iets nieuws. Nou ja , je kinderen. Laten we even eerlijk zijn: zelf vond ik kinderkleren kopen leuker dan voor mezelf kopen.

Je kinderen aankleden met kerst

Met de kerst in aantocht is iedereen natuurlijk op zoek naar leuke kleertjes, het liefst een beetje feestelijk, maar wel zo dat je het strakjes naar school ook nog aan kan. En dan het liefst ook nog lekker betaalbaar…Juist ja.

Ga eens kijken zou ik zeggen bij Jayno.nl Ze hebben daar heel veel merken, en zo kan je fijn combi’s maken: een leuk shinny rokje ( voor de feestdagen ) met een pittige legging  ( die ook prima naar school kan) Of omgekeerd: een te gekke legging, met een wat neutralere longsleeve…

Ook voor de jongens is er keus genoeg. Wat dacht je van een colbertje voor het sjieke en een nieuwe jeans ( die ook naar school kan?). Persoonlijk liet ik het t-shirt met de tekst I don’t car, I’m a bear, niet liggen. Maar dat is een ander verhaal. Ik heb echt heel slappe knieën als het op kinderkleren aankomt. Herstel: als het op mijn kinderen aankleden aankomt. Vorig jaar kocht ik nog met veel plezier een net pak voor zoonlief.

Je kinderen aankleden: wij moeders leren het nooit af…

Lees ook: Babyshower? Stuur een uitnodiging!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *