Over loterijen, kinderen en dromen

loterij

Waarom we meedoen met loterijen en waarom een Lot of Happiness een goede loterij is.

Natuurlijk doe jij het ook: dromen dat je de lotto wint. Dat je in een klap miljonair bent, wat zeg ik miljardair bent.
Volgens mij doen we dat allemaal wel eens.

Op zo’n dag, dat de regen voor de derde achtereenvolgende dag tegen de ramen slaat en je kinderen zich stierlijk beginnen te vervelen, wat ze natuurlijk op elkaar uitkuren…Dan kan je toch bij jezelf denken:” Ik wou dat ik dat miljoen won, dan namen we nu allemaal een vliegtuig naar een ver tropisch eiland!”

Wanneer je met twee kindjes op de fiets op weg bent naar het zwembad voor de zwemles, dan kan je toch bij jezelf denken: “als ik een miljoen win, zet ik een zwembad in de tuin en neem ik een privé zwemleraar!”

Meedoen met een loterij

Meedoen met een loterij is leuk omdat het ons wat te dromen geeft. Laten we eerlijk zijn: ook als we geen miljoen winnen, zijn we best gelukkig. En een bon voor een gezellig dinertje met manlief, is ook leuk.
Alleen maar meedoen  puur om te winnen, vind ik persoonlijk eigenlijk niet zo leuk. Zoals gezegd: ik ben best gelukkig en daar laat ik anderen graag van mee profiteren.

Een lot kopen bij Lot Of Happiness geeft je een kans op leuke prijzen. Mocht je de miljoen niet winnen, dan zijn er nog heel veel andere leuke prijzen die de moeite meer dan waard zijn. Maar nog leuker vind ik dat je een goed doel voor kinderen kan steunen.

Help kinderen

Kinderen zijn in ons leven het aller, aller belangrijkste en het is fijn en goed te weten dat je kinderen die het minder getroffen hebben, een beetje kan helpen.

Wanneer je een lot koopt kan je kiezen welk doel je wil steunen. Daartoe doet a Lot of Happiness een aantal voorstellen, maar er is ook een keuze knop.  Dan zijn er nog meer dan 450 andere goede doelen beschikbaar. Keus genoeg welk doel jij wil steunen. Dat vind ik echt super. Dus: verspreid een beetje happiness: steun een goed doel voor kinderen en geef jezelf ruimte om eventjes weg te dromen.

Dit is een advertorial in samenwerking  met BabyenKind.nl.  Speel bewust 18+

lees ook eens: naar de peuteropvang

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *