Buggy kopen? Waar moet je op letten?

buggy

Nu je een kindje verwacht of misschien net bevallen bent, is het slim om vooruit te denken. Zo gauw jij en je kleintje er klaar voor zijn, wil je op een comfortabele en gemakkelijke manier op stap. Het is goed om samen met je kind activiteiten te ondernemen en voor je baby is het belangrijk om nieuwe indrukken te krijgen en zich te leren inpassen in jouw dagelijkse routine. Je bent je alvast aan het oriënteren op reiswiegjes, buggy’s en wandelwagens. Ben je op de hoogte van alle praktische voordelen van een goede en veilige buggy?

Wat is mogelijk met een buggy?

Zolang je kind nog niet in staat is om zelfstandig te zitten en de nekspieren nog niet sterk genoeg zijn om het hoofdje langere tijd rechtop te dragen, is het verstandig en veilig om je kind in een draagwieg te vervoeren. Wil je zelf reiscomfort ervaren, dan monteer je deze reiswieg eenvoudig op het onderstel van een handige buggy. Zoek naar een model dat licht van gewicht is, maar toch voldoende stevigheid biedt. Kies er een met zwenkbare en vast te zetten wielen die in opgeklapte toestand zo min mogelijk ruimte inneemt. Dan weet je zeker dat je hem gemakkelijk mee kunt nemen en opbergen. Rij je vaak met je auto en heeft je kind een handig autostoeltje? Denk er dan eens over om een buggy aan te schaffen met adapters waarmee je autostoeltje goed gemonteerd kan worden. Denk ook aan je eigen gemak. Een goede buggy heeft ruimte om kleine boodschappen mee te nemen. Heb je oudere kinderen die graag met hun kleine broertje of zusje willen rijden? Dan is een buggy met een verstelbare duwstang een hele goede oplossing.

buggy

Aandachtspunten

Er zijn drie aandachtspunten cruciaal.

*Allereerst is het van belang een buggy te kopen die van goede kwaliteit is en daardoor absoluut veilig in het gebruik is.
* Daarnaast moet je kind zich ook geborgen en comfortabel voelen. Pas dan weten we dat je onze babyspullen ook echt dagelijks gebruikt.
* Als derde aandachtspunt het gebruiksgemak. Het optimaal verzorgen en gezond op laten groeien van je kind kost veel energie en tijd. Goede kwaliteit babyspullen en een buggy maken het jou zo makkelijk mogelijk. Er is tegenwoordig zelfs een uitgebreid online assortiment, dat thuis bezorgd wordt. Jij en je kind gaan samen een mooie tijd tegemoet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *